Postkort fra Cannes - Dag 11 // Fyrværkeri Cannes

Postkort fra Cannes – Dag 12

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 11?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Postkort fra Cannes – Dag 12

Dagen idag blev igen brugt på stranden, og da ferien nu er ved at synge på sidste vers, så gik vi en sidste gang ind til Cannes. Vi spiste sen frokost/tidlig aftensmad som vi selv lavede i lejligheden. Derfor var vi også inde i byen tidligere end de andre dage med det ene formål, at vi gerne ville have mulighed for at shoppe lidt.

Det blev til et par gode køb i Sephora, som faktisk har været en af mine yndlingsbutikker siden vi var i Cannes for første gang for 17-18 år siden. Gud ske tak og lov for, at de er kommet til Danmark nu, men det tog godt nok lidt tid :0) Jeg elsker simpelthen den butik.

Drengene fik igen en på opleveren med alle de biler der kører rundt i Cannes’ gader. Ganske fint at der også var lidt for dem, nu mor og far primært ville shoppe rundt i butikker der ikke lige sagde dem det store.

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 11 // Fyrværkeri Cannes