Postkort fra Cannes - Dag 10 // Besøg i Monaco

Postkort fra Cannes – Dag 11 // Fyrværkeri Cannes

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 10?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Fyrværkeri Cannes

Fyrværkeri Cannes

Sidste fredag, var vi hjemme i lejligheden ca. 3 km fra selve Cannes. Men vi blev forstyrret af en frygtelig larm, der lød som fyrværkeri og varede i en evighed. Vores lejlighed har udsigt udover Mandelieu i den anden retning end Cannes og vi kunne derfor ikke se hvad det var.
Efter ca. 15-20 min. begyndte Hr. mand at undrer sig og googlede sig frem til at det var et fyrværkerishow i anledning af den internationale fyrværkerifestival. Vi skyndte os derfor ned til strandpromenaden, men nåede kun at se de sidste 2 minutter og så var det slut. ÆV !

Vi kunne dog se på vores søgninger at ugen efter, ville der være fyrværkerishow og vi lovede derfor os selv at det ville vi ikke gå glip af.

Fyrværkeri Cannes

Fyrværkeri Cannes

Vi mødtes faktisk med en rigtig god bekendt og hans søde familie inde i Cannes (sjovt så mange vi lige er stødt på hernede), hvor vi først fik drinks på stranden og derefter spiste sammen – selvfølgelig på Brown Sugar :0)
Derefter gik vi ned på stranden og så fyrværkeriet fra første parket lige der midt i sandet. Så helt igennem hyggeligt.

Det var simpelthen så fed en oplevelse og billederne her kommer slet ikke til deres ret. Det er seriøst noget af det smukkeste jeg længe har set. Aldrig har jeg set så storslået fyrværkeri og ikke nok med det, så blev det affyret i takt til den skønneste musik. Samspillet mellem musikken og selve fyrværkeriet er helt enestående. Hvis du selv skal overvære fyrværkerishowet så sørg for at få en plads på stranden eller selve promenaden for at få den fulde oplevelse med musikken.

Jeg lavede selv en lille video med vores GoPro, af en af sangene. Den kan I se her:

Hvis man har lyst til at se det hele, så har jeg faktisk fundet en lille video på youtube af hele showet. I kan se den her (starter først 20 min. inde i videoen). Selve showet varer ca. 30 min. og selvom det er flot på videoen, så kommer det altså bare ikke helt til sin ret.

Fyrværkerishowet er en årlig begivenhed og der er i alt 6 shows. Det er lidt af et tilløbsstykke, så sørg for at komme ind til Cannes i god tid, hvor op i mod 200.000 mennesker samles for at se showet.
Vi spiste som sagt inde i byen, hvor vi var gået ind. Men hold op hvor var der mange mennesker da vi skulle derfra igen.

Fyrværkeri Cannes

Fyrværkeri Cannes

Sikkerheden var i top, og selve gade var spærret helt af og store afspærringer sat op. Vi kunne ikke lade værre med, at sende en tanke til dem der blev ramt af terrorangrebet i Nice for præcis et år siden. Dog vil jeg sige, at vi ikke et sekund følte os udsatte og det var rart at føle sikkerheden være sådan i top.

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 10 // Besøg i Monaco