Postkort fra Cannes - Dag 8

Postkort fra Cannes – Dag 9

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 8?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Postkort fra Cannes – Dag 9

Drengene er så småt begyndt at synes det hele er lidt ensformigt hernede, og det kan man måske godt give dem ret i. Der er ihvertfald ikke så meget nyt at berette her på dag 9, men jeg tror jo så vitterlig også på, at det er det som en sommerferie helt grundlæggende skal bruges til.
Både vi og børnene har så mange forventninger om, at der hele tiden bør ske et eller andet, men i virkeligheden så tror jeg på, at vi allesammen har brug for den ro som bare aldrig er der.

Jeg kan ikke nævne hvor mange gange vores børn har sagt, at de keder sig hernede. Egentlig tror jeg ikke de tænker over det, og jeg bliver en lille smule irriteret hver gang de siger det. Men så igen, så er det virkelig også bare så sundt at kede sig engang imellem.
Vores unger har en alder hvor de elektroniske medier i form af computer og iPad virkelig bliver svære at styre. Jeg kan tit trække lidt på smilebåndet når vi taler om de helt små børn inden skolealderen og skærmtid. Ikke fordi det ikke er eller kan blive et reelt problem, men jeg synes bare børn i den alder også har interesse for så meget andet.
Julius på snart 13 år og til dels Lucas på 10 år, interessere sig ikke det store for at lege mere f.eks. Hele den verden en computer, internet og iPad åbner for dem, fylder så at sige hele deres interesseflade. Det er skræmmende, men sandt.

Derfor er jeg også så ubeskrivelig glad for, at vi endte med at rejse herned, væk for computer og væk fra stabilt internet. Og tro mig, vi gør alt hvad der er i vores magt for at holde deres skærmtid begrænset, men jeg synes vitterlig det er sværere end nogensinde.
Hvad gør I andre med børn i 12-13 års alderen?
Julius fortæller ofte om hvor strenge vi er, og alle andre i hans klasse eller venner bare må spille ubegrænset og hele tiden?

Anyway, så har vi idag både nydt stranden hvor drengene har flydt rundt på deres luftmadrasser vi er endt med at købe hernede. Dét er så til gengæld skønt at se hvordan de pludselig finder på en leg mens de ligger derude. Så de kan altså godt ;0)

Da vi kom hjem fra stranden og imens jeg lavede aftensmad til os, så hoppede drengene i poolen og prøvede vandrutsjebanen som endelig var åbnet op igen.
Vi gik decideret efter et hotel hernede, med både pool og parkering. Men det er virkelig overraskende lidt vi har brugt poolen hernede. Vi har sågar snakket om at vi måske godt kunne have undværet den helt.

Der er ingen tvivl om at det er dyrt at være på ferie her i Frankring rent levemæssigt. Det er nogenlunde sammen prisniveau som derhjemme, hvis ikke en anelse højere. Så hver anden dag, laver vi mad herhjemme i lejligheden og i dag blev det til en lækker kyllingesalat.

 

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

2 kommentarer

 • Ann

  Jeg har det stik modsat, jeg synes det bliver lettere. ( Mine er 10, 13 og 15) De 2 store kan blive irriteret på venner der skal snappe den nylavede smoothie før de kan drikke den, Eller når venner ikke lytter fordi de er på telefonen. Så de kan selv efterspørge sluk dage, der sker aldrig for den lille! Og Han kan ellers flippe når de store tror Han er usynlig Eller Han skal se nuttet lillebror agtig ud for en snap.

  Men…. Jeg har Altid sagt at kedsomhed er tjansetid. Så de keder sig ret sjældent. Så prøv at tilbyd den de kan give dig en fodmassage indtil de finder på noget sjovere. Enten sætter det gang I kreativiten Eller også får du massage win-wi n

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den massage ide er slet ikke tosset ;0)
   Vildt nok at dine børn selv beder om sluk dage – det tror jeg ALDRIG sker her :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 8