Postkort fra Cannes - Dag 7 // Gorges du Verdon - Mini Grand Canyon

Postkort fra Cannes – Dag 8

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 7?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Postkort fra Cannes – Dag 8

Lidt billedespam fra vores gå-tur ind til Cannes by igen igen. Som jeg tidligere har skrevet om, så er vi vilde med at gå ind til byen langs strandpromenaden og derefter ned igennem de gamle gader i Cannes.
Både bygninger, butikker og selve gaderne er så charmerende at det er en oplevelse i sig selv. Bestemt noget helt andet end jet-set Cannes og meget fransk.

Idag kunne vi ikke dy os for at måtte tilbage til denne fantastiske restaurant og spise for anden gang. Det er vitterlig en oplevelse i sig selv at sidde der i de små franske gader og spise tapas.

I den gamle bydel er der flere butikker der sælger fidgetspinnere og det er så hvad drengene har brugt nærmest alle deres penge på efterhånden ;0)

Mine 3 på vej ned ad gade hvor den gode tapas restaurant Brown Sugar ligger.

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 7 // Gorges du Verdon - Mini Grand Canyon