Postkort fra Cannes - Dag 5

Postkort fra Cannes – Dag 6 // Brown Sugar- Bedste tapas restaurant

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 5?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Brown sugar - Tapas CannesBrownsugar - Tapas CannesBrown Sugar - Tapas Cannes

Postkort fra Cannes – Dag 6

Igen i dag gik vi en tur ind til byen, hvor vi altså igen var på jagt efter en god restaurant til rimelige priser. Og OMG det lykkedes. Vi har siden vi kom ledt efter et sted hvor vi kunne få lækker tapas, og det burde man jo mene virkelig var stedet her i Frankrig. Hvor om alting er, så er det altså ikke lykkedes os før idag. Restauranten fortjener bestemt et helt indlæg for sig selv, så det får den ;0)

Bedste Tapas Cannes – Brown Sugar

Brown Sugar ligger på 17 rue des Freres Pradignac i Cannes centrum. Det er en hyggelig lille bar, med ikke særlig mange siddepladser udenfor. Vi var tæt på at gå videre da vi fandt stedet, men gav det alligevel en chance og sad indenfor.
Hvis der ikke er pladser udenfor, så tøv ikke med at spise her. 

Brown Sugar - Tapas CannesBrown Sugar - Tapas CannesBrown Sugar - Tapas Cannes

Nu er de her dagbogs indlæg jo en anelse forsinkede, da internettet her virkelig er langsomt. Så vi er altså reelt et par dage foran indlæggene her. Jeg kan derfor godt røbe at vi allerede nu, faktisk har besøgt Brown Sugar igen. Vi måtte simpelthen tilbage.

Første gang sad vi indenfor, hvor drengene fik en burger hver og Hr. mand og jeg delte en tapas platte med både ost og kød. Der var rigeligt i den ene platte til os to.
Jeg husker desværre ikke præcis hvad beløbet blev, men det var meget rimeligt.

Anden gang reserverede vi bord og fik pladser uden for. Personalet huskede os med det samme, og spurgte endda om vi bare skulle have det samme at drikke som sidst. Vi besluttede os for at prøve lidt andet, men ville stadig gerne have både ost og kød. Vi bestilte derfor både en oste platte og en kød platte – og vi var også virkelig sultne.
Inden vores mad kom, fik vi endda en starter

tapas platte uden beregning. Det var åbenbart med i prisen når man bestilte drikkevarer.

Brown Sugar - Tapas CannesStarter tapas platte

Drengene bestilte igen burgere, og vores tapas platter levede igen fuldt op til vores forventninger. Måske fik vi bestilt lige lovlig meget mad her vores anden gang på Brown Sugar, men prisen var stadig meget rimelig.
Med drikkelse (vi fik 2 øl og 2 colaer) betalte vi for hele gildet 86 EUR (ca. 640 DKK).

Brown Sugar - Tapas Cannes

Brown Sugar - Tapas Cannes

Brown Sugar - Tapas CannesBedste Tapas Cannes

Jeg ved ikke om vi kommer igen en tredje gang i denne omgang, men vi kunne sagtens finde på det. Der er virkelig mange restauranter i Cannes og meget at vælge imellem, men Brown Sugar var bare lige os og så til rimelig penge. Betjeningen i top og atmosfæren hyggelig og stemningsfuld.

Leder man efter en god tapas restaurant i Cannes til rimelige penge, så vil jeg bestemt anbefale Brown Sugar. Bedste Tapas Cannes, hvis I skal på disse kanter.

 

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 5