Postkort fra Cannes - Dag 4

Postkort fra Cannes – Dag 5

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 4?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Postkort fra Cannes – Dag 5

I dag ender vi med at dele os op i 2. Egentlig ikke bevist, men det ender sådan og det er faktisk meget hyggeligt.
Lucas og Hr. mand starter dagen med at gå en tur ind til Cannes. Hr. mand har lovet dem et oppusteligt badedyr, madras eller surfboard og vi fandt et sted i går hvor det kostede halvdelen af hvad det koster alle andre steder vi har set. Kald os bare krejlere, men hvis man kan få det for halvpris så går vi gerne den tur.
Julius ønsker dog ikke noget og vil hellere blive ved hotellets pool sammen med mig.

Vi hygger os bare os to, og det samme gør Hr. mand og Lucas. Da de kommer tilbage til os i poolen, er det lykkedes Julius og jeg at få et par solsenge, men de vil hellere ned på stranden og prøve deres nye legetøj af.
Så Julius og jeg bliver i poolen, mens de to andre går på stranden.

Vi får os adskillige slag Uno, hvor Julius vinder størstedelen og jeg må se mig selv som én stor taber. Julius og jeg aftaler at når vi engang kommer hjem igen, så skal vi indføre dage hvor vi bare laver noget sammen os to. Noget som han har lyst til og ligeledes tænker jeg at gøre med Lucas.
Jer der har flere børn, gør I sådan noget? Det er helt sikkert noget vi har været for dårlige til, men jeg tror det er vigtigt også at lave noget med det enkelte barn istedet for altid sammen.

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

2 kommentarer

 • Ditte

  I vores famile har vi heller ikke dyrket alene tid med et barn meget… men når vi gør det kan vi klart mærke det super for alle at have en af børnene alene og lave noget hyggeligt sammen og her vil der også blive afsat tid til dette i fremtiden…
  vi er 2 voksne og 3 børn ( dreng 8 år og pige næsten 6 og dreng på 3,5 år… ) fik virkelig hygget igennem med den store den første uge af hans skole ferie hvor de andre stadig var i børnehave… strøgtur og cykelture, strandture og spille spil osv… var virkelig godt sikken frihed og ren råhygge det gav…
  Vi (faderen og Jeg) har ellers snakket fra dag 1 af da vi fik vores lille pige til verden, hvor vigtigt vi havde alene tid med børnene men hverdagen og det praktiske æder bare tiden og tingene køre bare på rutineskinner lige ind til det går op for en hvilke mange døre det åbner at splitte familien en gang imellem… og alle ønsker at være sammen når wekkenden endelig kommer ?
  Så jo mere alenetid med alle 3 børn på skift i hverdagen fremover ?Og ikke kun i ferierne når det bare sker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej men jeg/vi skal virkelig også være bedre til det.
   Og så igen, så er jeg helt enig med dig i at det også bare er så hyggeligt når vi alle sammen er sammen om noget.
   Foreslog den anden dag at Lucas og jeg tog en tur i Tivoli en dag, bare os to og turpas. Det var Hr. mand alligevel lidt ked af ikke at skulle være med til, så mon ikke det ender med os alle 4 i Tivoli :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 4