Postkort fra Cannes - Dag 1

Postkort fra Cannes – Dag 2

Læs også: “Postkort fra Cannes – Dag 1

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Hatte sælger i Cannes

Postkort fra Cannes – Dag 2

I dag brugte vi hele dagen på stranden indtil vi sen eftermiddag gik den lange tur langs strandpromenaden fra Cannes La Bocca som vi bor i, og ind til Cannes by. Det er en pæn lang gå-tur så vi havde advaret drengene om, at vi kom til at gå meget hernede.
Det er en gå-tur som vi elskede fra vores tidligere rejser herned, og faktisk har savnet de gange vi har boet tættere på Cannes by. Det har vi nemlig gjort begge gange vi har været hernede med børnene.

I dag gik vi altså vores første tur ind mod byen, og for at lette det lidt så havde jeg slået en deal af med drengene. De ville få 10 EUR hver, som de kunne bruge derinde på hvad de ville. For dem var det en kæmpe motivation. For Hr. mand en kæmpe belønning.
Men altså alt er jo nærmest lige så dyrt hernede som i Danmark. Jeg skal virkelig vænne mig til at det ikke er thailandske forhold. Jeg synes det er SÅ dyrt. Så hvad får man lige for 10 EUR (ca. 75 DKK)?

Vi spiste på en lille restaurant, hvor man fik enten en salat, pizza eller sandwich sammen med en sodavand eller øl for 10 EUR. Så samlet spiste vi for 40 EUR (ca. 300 DKK).
Det synes jeg da faktisk var okay?

Og drengene – ja de fandt faktisk ikke noget at bruge deres EUR på ;0)
Men de er klar på en gå-tur derind igen.

Jeg havde min Polar skridt-tæller på for at se hvor langt der er. Vores gå-tur derind og tilbage igen talte over 14.000 skridt. Så det er da ikke så lidt vel?
Vi elsker at kombinere vores ferier med også at gå rigtig meget, så vi får rørt os lidt.

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Cannes - Dag 1