By Pia Ravnborg // Min yndlings blomsterhandler

Vind; overnatning i kontroltårn i Stockholm Arlanda lufthavn

Indeholder Reklame

Pressetur

I sidste uge, var jeg en smut i Stockholm og det var jeg sammen med HomeAway og Stockholm Arlanda lufthavn. De har nemlig sammen lavet en lejlighed i det gamle kontroltårn, lige midt i lufthavnen med landingsbanerne lige udenfor vinduerne.
Dén lejlighed har du nu mulighed for at vinde en overnatning i ;0)

KontroltårnKontroltårn

Øverst: Lejligheden indefra
Nederst: Lejligheden i midten af billedet (i den lille “kuppel”)

Vind et ophold i et kontroltårn i lufthavnen

Lejligheden er lavet i lufthavnens gamle kontroltårn, og er en helt unik mulighed for at bo nærmest lige ved siden af landingsbanerne i Stockholm Arlanda lufthavn. Lejligheden bliver udloddet til 5 heldige vindere, der hver får muligheden for selv at bo i tårnet sammen med op til 3 gæster efter eget valg.

Præmien inkluderer 24 timer i Arlanda Stockholm, hvor der bl.a. også er VIP rundvisning bag kulisserne i lufthavnen og yderligere 3 dages valgfri indkvartering med HomeAway i enten Stockholm, Oslo, Helsinki eller København.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, så kan du gøre det LIGE HER- KLIK

KontroltårnKontroltårn

Alle møbler og interiør i lejligheden er fra butikker der er repræsenteret i selve Stockholm Arlanda. Lejligheden er udelukkende lavet for at give de 5 heldige vindere en eksklusiv oplevelse og er altså ikke mulig at booke for andre.

Men HomeAway har virkelig mange andre lækre alternativer, hvis nu man ikke skulle være så heldig at vinde opholdet her. Eller hvis man stadig ikke helt ved hvor sommerferien skal tilbringes. Jeg kan godt røbe, at vi faktisk herhjemme på matriklen meget kraftigt overvejer at finde en feriebolig eller lejlighed igennem HomeAway. Specielt hvis den danske sommer ikke snart kommer……………

Har I planlagt sommerferien og er vi bare de eneste der ikke ved præcis hvad vi skal endnu?

KontroltårnKontroltårnKontroltårnKontroltårnKontroltårn

 

Indlægget her er blevet til i samarbejde med HomeAway og Stockholm Arlanda efter presseturen til Stockholm i sidste uge, som jeg var inviteret med på.

2 kommentarer

  • Karin c

    Aj hvor kunne det være en fed oplevelse ☀️✈️✈️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah B

    Yay! Det kan man kun håbe ???? Ungerne ville elske at se en lufthavn fra en anden vinkel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Pia Ravnborg // Min yndlings blomsterhandler