Hvad skal du så arbejde med nu? // Mit nye job

By Pia Ravnborg // Min yndlings blomsterhandler

I Holbæk ligger der den skønneste og mest unikke blomsterhandler jeg kender. Hvis I nogensinde er på de kanter, så tipper jeg her om den skønne lokale perle.

By Pia Ravnborg - blomsterhandlerBy Pia Ravnborg - blomsterhandlerBy Pia Ravnborg - blomsterhandlerBy Pia Ravnborg - blomsterhandler

By Pia Ravnborg – Byens bedste blomsterhandler

Pia Ravnborg er en god gammel kollega af mine, som jo altså også er sprunget ud som selvstændig. Det skal ikke være nogen hemmelighed at livet som selvstændig ikke altid er en dans på roser, og derfor synes jeg Pia skal have de varmeste anbefalinger med herfra.
Hun kan nemlig noget helt unikt og er hamrende dygtig til det hun laver i hendes lille blomsterperle By Pia Ravnborg som ligger i midten af Holbæk.

By Pia RavnborgBy Pia Ravnborg - blomsterhandlerBy Pia Ravnborg er meget mere end bare blomster og selvom butikken er ganske lille, så oser den af god stil og lækre detaljer. Jeg har faktisk en lille plan om at skulle have Pia en smut forbi vores hjem og specielt det nye køkken og svinge lidt af hendes bragende gode stil indover. Ligesom jeg også påtænker at næste års konfirmation også skal være forsynes med blomster fra By Pia Ravnborg.

Pia’s blomsterkunst er uden tvivl en af mine yndlings. Jeg er slet ikke til de der stramt opbundne buketter og kan faktisk bedst lide de sådan lidt mere enkle, tilfældige og naturlige buketter. Dér rammer By Pia Ravnborg fuldstændig plet.
I butikken finder man både friske bundne buketter og er du mere til enkle stilke som du selv kan sammensætte som du vil, så tilbydes det også. Derudover kan der købes diverse planter og potter dertil samt en masse fint brugskunst. Har man specielle ønsker til blomset til f.eks. bryllupper, fester, begravelser og lignende så levere Pia også det.

Så hvis I bor i området omkring Holbæk eller bare er i nærheden, så er tippet hermed givet videre. Den lille lokale blomsterhandler er uden tvivl et besøg værd.

By Pia Ravnborg ligger på Studiestræde 2, 4300 Holbæk – en sidevej sådan ca. lige midt på byens hovedgade Ahlgade. Find også By Pia Ravnborg på Facebook lige her.

By Pia Ravnborg - blomsterhandlerBy Pia Ravnborg - blomsterhandler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du så arbejde med nu? // Mit nye job