Jeg gjorde det - Velkommen tilbage pandehår :0)

En lille smuttur til Stockholm

Indeholder Reklame

Affiliate Links // Pressetur

Stockholm – Gamla Staden.

Kjolen er fra Designers Remix (sidste år) // Jakken fra Sofie Schnoor //
Tasken fra Markberg// Solbriller fra Celine //
Ur fra Daniel Wellington // 

Som I måske har lagt mærke til på min instagram profil, så har jeg de sidste to dage været en lille smuttur i Stockholm. Det gik pludselig hurtigt, så jeg nåede faktisk slet ikke at opdatere jer herinde. Jeg var nemlig helt optil afrejse meget i tvivl om jeg skulle tage med, men endte altså med at springe ud i det og det er jeg SÅ glad for.

Turen til Stockholm var arrangeret af HomeAway og Stockholm Arlanda lufthavn, som i samarbejde har lavet en lejlighed i det gamle lufthavnstårn i Arlanda. Den kan man vinde en overnatning i, henover sommerferien/sensommeren. Det skal jeg nok vende tilbage til, og vise jer en masse fine billeder fra selv samme lejlighed.

På turen til Stockholm har jeg:

? Rejst sammen med hende her, som jeg ikke kendte i forvejen sådan i virkeligheden. Jeg kendte selvfølgelig godt hendes blog, som forøvrigt kan anbefales.

? Fundet ud af hvor meget jeg faktisk savner Sverige. ELSKER det land og ikke mindst svenskerne. Har jo arbejdet i Sverige de sidste knap 4 år.

? Brugt en hel dag i en lufthavn, med dertil hørende rundvisning ind bag facaden. Noget som jeg tænker mange fly entusiaster ville være drøn misundelige over :0)

? Spist en seriøst lækker og virkelig snasket kanelbullar her

? Overnattet på et gammelt svensk laboratorium lidt uden for Stockholm, som nu er indrettet til lejlighedshotel.

? Følt mig lidt som en indsat i et fængsel, da det gamle laboratorium mindede mig lidt om sådan en fængselsgang som man har set i gamle danske film.

? Gået over 15.000 skridt rundt i Stockholm og leget turist. Noget jeg aldrig har haft tid til når jeg ellers har været på indkøb i Stockholm med arbejdet.

? Nydt svenskernes glæde over, at det i dag er midsommer, som er en helligdag i Sverige, tænkt på mine gamle kollegaer og sendt dem et ønske om en dejlig midsommer <3 Det er simpelthen så hyggeligt som deres midsommer bliver fejret.

? Shoppet en masse tingel tangel i LagerHaus – som jeg så forøvrigt også savner ;0)
Fantastisk butik hvis man nu lige er en smut i Sverige ;0)

? Været på Fotografiska, som er en udstilling med nogle af verdens bedste fotografier. Lige nu var der en udstilling med fotografier af heste, så det er nok mest interessant hvis man synes det er et fantastisk dyr :0) Jeg har aldrig rigtig været en hestepige – nok nærmere tværtimod.

? Spist den lækreste frokost på den mest fantastiske cafe/restaurant/bar i centrum at Stockholm.

? Følt, at jeg sagtens kunne have brugt en dag eller to mere i Stockholm. Måske en storby ferie med Hr. mand snart ville være på plads?

SAS Hangar i Stockholm Arlanda airport

Bukser fra Zara // Bluse fra Ganni // Ur fra Daniel Wellington //
Taske fra Unmade Cph – 50% LIGE HER //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det - Velkommen tilbage pandehår :0)