Ny frisure? Tid til selvforkælelse

Jeg gjorde det – Velkommen tilbage pandehår :0)

Jeps – I did it :0)
Totalt nyt liv til Pernille her. Nye øjne,  ny livsstil uden fast job, ny bil og nu nyt hår :0)
Hvad bliver dog det næste?

Ej, jeg tænker faktisk det stopper her.
Hold op hvor er jeg blæst bagover hvor fantastisk det var at være til frisør hos søde Dorte :0) Bedste af det hele er at man har hende på ene hånd. Det synes jeg er helt fantastisk, da jeg altid føler man sidder der i stolen og fortæller løs om sit liv, men alligevel holder lidt igen fordi resten af frisørsalonen hører med.
Man kan booke tid hos Dorthe / Schönbak – LIGE HER

Jeg kører gerne fra Fårevejle til Amager, bare for at komme til frisør hos Dorte igen. – Også selvom jeg faktisk kørte i kø hele vejen hjem og det tog mig dobbelt så lang tid at komme hjem som at komme derind. Næste gang nupper jeg en tidligere tid, tror jeg ;0)

Dorte har ramt så perfekt, hvad det var jeg egentlig ville. Farven er lidt mørkere end jeg lige havde tænkt, men den er så flot i virkeligheden og jeg er vild med den. Faktisk er det eneste der er gjort, at bunden er blevet farvet og den så er trukket lidt ud i længderne på den tilfældige måde sammen med lidt lysninger. Så det nederste af håret er faktisk den samme farve som før – det er der slet ikke blevet pillet ved. Som helhed ser det bare meget mørkere ud nu synes jeg.

Og så igen, så er der faktisk ikke SÅ stor forskel fra før? Er der?

Det er lidt sjovt for på min timehop app, har jeg de sidste dage fået de her billeder op, som er præcis 2 år gamle. Helt ny tænkende er frisuren vist heller ikke :0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny frisure? Tid til selvforkælelse