2 hunde - 2 støvsugere..... Bosch Zoo'o

Thailand 2017 – Day 21

Læs om Thailand ? Day 20// LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 21

Thailand – Day 21

Så er vi nået til vejs ende på vores Thailands rejse.
Vores fly har først afgang fra Phuket til Bangkok kl. 20.35 om aftenen så vi har sådan en lidt mærkelig sidste dag. Vi skal egentlig først mod lufthavnen sidst på eftermiddagen, så vi bruger hele dagen ved hotellets pool.

Faktisk skal vi tjekke ud af vores værelse kl. 12, så derefter står vores bagage bare klar i hotellets lobby mens vi daser videre ved poolen med kolde Singha’s og en god bog. Drengene får lidt frokost – en clubsandwich med pomfritter fra hotellets poolbar.
Både Singha og mad er ca. 2-3 gange så dyr som hvad man ellers ville give ved en af de lokale restauranter vi ellers normalt spiser på.

Det er faktisk rart med en hel dag ved poolen, for selvom vi som regel altid ender med at booke hoteller med pool, så er det sjældent vi rent faktisk benytter os af dem. Strandene er så lækre hernede at vi langt hellere vil bruge dagene her – specielt efter drengene er blevet større.

Omkring kl. 16 sætter vi os ind i en taxa med destination mod lufthavnen. Inden da har vi taget et bad ved poolens bruser i noget der ligner 35-40 graders varme og vi sveder nærmest bare vi træder ud fra bruserens stråler. Bare det at stå her i den bragende hede og tage lange bukser, lukkede sko og pakke badetøjet væk er helt surrealistisk. Men vi er også klar til at tage hjem nu. Nu skal vi bare lige først flyve fra Phuket til Bangkok og derfor kl. 01.30 i nat flyver vi fra Bangkok til København.

Thailand - Day 21Billederne i dag er øverst fra min liggestol ved poolen og nederst Julius der nyder udsigten en sidste gang.

Tusind tak fordi I fulgte med i vores tur og denne lille føljeton om vores rejse rundt i Thailand. Jeg håber I har fået et lille indblik i hvordan vi rejser og hvilke steder der er vores foretrukne. Hvis I har spørgsmål til detaljerne ved turen, så sig endelig til.
Jeg regner med at følge op med en række indlæg om selve økonomien, hotellerne osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 hunde - 2 støvsugere..... Bosch Zoo'o