Hvilke bil skal jeg have.... #2 // Leasing af bil - BMW eller VW

2 hunde – 2 støvsugere….. Bosch Zoo’o

Indeholder Reklame

PR gave Bosch Zoo'o

2 Hunde……

For et lille halvt års tid siden tikkede der en besked på instagram ind fra en af mine søde følgere :0) Om vi dog ikke skulle have en ekstra lille ven til Walther.
Sagen var den, at hun var faldet over et opslag på Facebook med en gravhund på 4 år, som havde mistet sin ejer og altså nu stod til aflivning fordi ingen i familien kunne tage den til sig.

Hvad kan jeg sige…. I dag bor den lille hund her hos os, så vi var vist ret nemme at overtale. Så i dag har vi altså 2 hunde her på matriklen – Walther og Pelle.

Bosch Zoo'o

Der er rigtig mange fordele ved at have kæledyr, og vi ville ikke kunne forestille os et liv uden hund i hjemmet. Men der er bestemt også ting, som f.eks. rengøringen som udfordres ved at have dyr i hjemmet. Begge vores hunde er langhårede gravhunde, og tro mig sådan én den fælder! 2 gravhunde fælder min. dobbelt så meget skulle jeg hilse at sige!
Før havde vi en korthåret gravhund, og dens små sorte hår satte sig over alt, hvilket vi synes var ret træls. Eller det vil sige, det troede vi det var, men det var indtil vi prøvede at have en langhåret gravhund. En rigtig kender havde bildt os ind, at ud af de 3 gravhunde arter der er (langhåret, korthåret og ruhåret) så var det den langhårede der fældede mindst. Det hoppede vi naivt nok på, men jeg kan godt røbe, at det altså ikke er rigtigt.
Og nu har vi jo så 2 styks af de langhårede banditter ;0)

2 Støvsugere……

Og det føre os til forklaringen af overskriften til dette indlæg. Samtidig med at vi har fået 2 hunde, er vi altså enormt glade for at vi også har 2 støvsugere. 2 hunde – 2 støvsugere!

Bosch Zoo'o

Hvorfor spørger du måske? Det virker da fuldstændig overflødigt og unødvendigt. Og ja, det ville jeg også tro, og jeg er såmænd heller ikke sikker på, at jeg havde tænkt at jeg skulle investere i endnu en støvsuger til husstanden hvis ikke det var fordi jeg deltog i et blogevent, hvor jeg fik muligheden for at teste en helt ny støvsuger fra Bosch. Det kunne ikke falde mere belejligt med det event, så af hjertet tak for den invitation.

Bosch Zoo’o

Der findes flere forskellige Bosch Zoo’o modeller, men fælles for dem alle er, at de er specielt udviklet til husstande med dyr. Den model vi har valgt er en ledningsfri model som også er poseløs, og den er virkelig genial.

Bosch Zoo'o

Bosch Zoo'oIngen pose ;0) Man tømmer simpelthen bare beholderen,
som opfanger alt støv og snavs man støvsuger op.

Derudover så har alle Bosch Zoo’o støvsugere et ProAnimal mundstykke, hvor børstehovedet kan trækkes helt ud af mundstykket så man nemt kan fjerne f.eks. hår der sætter sig fast.
Når man støvsuger så roterer børstehovedet på en sådan måde at det fjerner selv de mindste hår på sofaer, tæpper og gulve.

Bosch Zoo'o

Bosch Zoo'o

Vores Bosch Zoo’o støvsuger er blevet en større favorit end jeg faktisk havde forestillet mig. Det er så nemt lige at tage den frem og støvsuge de værste steder, specielt i vores nye køkken hvor gulvene gør, at der ikke går meget mere end en dag før dyrehårerne virvler rundt.
Jeg er simpelthen så glad for at vi lige hurtigt kan tage den frem.

Faktisk er der steder i huset, hvor vi selv under den helt store rengøring af huset foretrækker den ledningsfrie støvsuger nu. Og det siger virkelig noget om hvor god den er til at få alle de små dyrehår op.

Bosch Zoo'o

Bosch Zoo’o støvsugeren har jeg modtaget i gave efter et blogevent, men ord og holdninger er helt mine egne og det har stået mig helt frit for at lave dette indlæg. Jeg er oprigtig begejstret for vores ledningsfrie støvsuger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke bil skal jeg have.... #2 // Leasing af bil - BMW eller VW