Thailand 2017 - Day 19

Thailand 2017 – Day 20

Læs om Thailand ? Day 19// LIGE HER ? KLIK

Thailand – Day 20

Sidste hele dag tilbage- i morgen skal vi rejse hjem.

Dagen bliver brugt på at nyde en Kata Noi en sidste gang, og den får hvad hele armen kan trække. Tror det er vores længste dag på stranden, for vi skal bare have det hele med.
Der er igen store bølger, men ikke så slemt som de foregående dage.

Vi møder en tysk turist, som spørger om han må stille sin taske ved os mens han går ud i bølgerne. Imens jeg sidder på stranden med alle vores ting inkl. tyskerens ting så falder Julius i snak med ham ude i vandet. Han har ret godt styr på bølgerne og hvordan man skal agere i dem, så han lærer Julius hvordan han skal surfe med bølgen. De snakker engelsk sammen, og det er imponerende at observere hvordan Julius på 12 år kan kommunikere på et andet sprog nu. Shit vi har altså bare store børn nu og hvem ved hvor længe vi kan blive ved med at have dem begge med på ferie som nu?

Julius skal op i 7. klasse efter sommerferien og til foråret skal han konfirmeres !!! KONFIRMERES !!! Gisp altså.
De sidste år har vi godt kunne mærke at det specielt med ham bliver sværere og sværere at hive ham ud af skolen udenfor skole ferien. Når vi rejser her i foråret så koordinere vi det med påsken, og dermed er den ene af de 3 uger vi er væk ferie anyway. Men det er stadig 2 ugers undervisning han misser. Og så er der lige det faktum at vi nok også på et tidspunkt må indse at en drenge på 16-17 år måske ikke altid GIDER med sine forældre på ferie……
Hmmmmm.

Vores sidste aften nyder vi med solnedgang på Kata Beach og vi spiser aftensmad på vores elskede strand restaurant ved siden af Reggae baren.
Solnedgangene er helt unikke i Thailand. Mange går først ud efter solen er gået helt ned og det er virkelig en stor fejl. Har man muligheden, og man ikke rejser med for små børn så bør man gøre sig selv den tjeneste at tage ned på stranden omkring kl. 17 med god tid til at nyde solnedgangen.

 

Billedet i dag er fra solnedgangen på Kata Beach.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 19