Thailand 2017 - Day 18

Thailand 2017 – Day 19

Læs om Thailand ? Day 18 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 19

Thailand – Day 19

Idag har vi besluttet for at tage til en anden strand på Phuket, nemlig Nai Harn. Vi er nødt til at tage en tuk tuk eller taxi derud, for den ligger nede på den sydligste del af Phuket.

Sidste år fik vi anbefalet stranden, hvor vi besøgte den første gang og den er helt sikker et besøg værd. Man skal dog være opmærksom på at der lige som på Kata Noi kan være høje bølger som måske ikke er så hensigtsmæssigt hvis man rejser med små børn.
Igen så ved jeg ikke om det er pga. årstiden vi rejser eller der generelt er så store bølger på Nai Harn.

I dag er der virkelig høje bølger og det er jo lige noget for mine drenge og Hr. mand, men alt alt for vildt for mig. Lige da vi ankommer er der en mand der blever hevet ud af understrømme og heldigvis er livredderne hurtige. Men jeg må nok indrømme at mit moderhjerte det banker lidt for voldsomt og at jeg ikke helt slapper så meget af.
Dog er det de vildeste bølger vi nogensinde har oplevet på Nai Harn, så jeg håber det var lidt tilfældigt.
Heldigvis er der som sagt livreddere på Nai Harn, men jeg ser virkelig også mange mennesker bliver overrasket i bølgerne. De har virkelig en kraft i sig som ikke er til at spøge med.

Hvis man ikke har forsøgt at køre lidt rundt til de forskellige strande på Phuket, så vil jeg klart anbefale at man kaster sig ud i det. Vi er så gode til bare at indfinde os der hvor vi er, men faktisk får man nogle af de fedeste oplevelser ved bare at træde ud af sin komfortzone og gå lidt på opdagelse.

Dette er vores tredje sidste dag på vores rejse, så tiden er ved at rinde ud for os ;0)

Billedet i dag er af Nai Harn Beach på Phuket.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 20// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 18