Thailand 2017 - Day 17

Thailand 2017 – Day 18

Læs om Thailand ? Day 17 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 18

Thailand – Day 18

Mon ikke de her bølger vil skræmme livet af de fleste?
Ihvertfald mig, men bestemt ikke mine drenge og Hr. mand :0) Det er seriøst her at jeg mærker at jeg lever med nærmest udelukkende drenge/mænd – ja selv vores hunde er han-hunde :0)

Dagen i dag bruger vi på Kata Noi efter vi igår blev enige om at Kata beach ikke lige var os mere på samme måde som førhen. Og så var Kata beach jo altså heller ikke værre, men vi er nok bare mere til de lidt mere stille og rolige strande, hvor der ikke er helt så mange mennesker.
Kata Noi er på den måde helt perfekt, men bølgerne kan altså være enorme. I år er dog de vildeste bølger vi nogensinde har oplevet der, og jeg ved faktisk ikke om det er pga. årstiden vi rejser. Er der nogle der ved om bølgerne bare generelt er mere voldsomme på Kata Noi?

Anyway så er drengene og Hr. mand i deres es og de vælter sig rundt i bølgerne i flere timer, mens jeg tager billeder af dem inde fra stranden. Jeg skal helst ikke nyde noget og holder mig helst på land. Det er imponerende at se hvordan drengene bare ved præcis hvornår og hvordan de skal håndtere det når der vælter en kæmpe bølge ind over dem. Jeg er for længst stoppet med at bekymre mig om alle deres vilde stunts, men man kan godt få lidt dårlige nerver som mor :0)
Mit største problem idag er faktisk at jeg ikke rigtig tør at bevæge mig ud i vandet og bare må kamp svede inde på land…..
Luksusproblem !!!

Billedet i dag er af de vilde bølger på Kata Noi i Phuket. Jeg har sat 3 billeder sammen for at man virkelig kan få en fornemmelse af hvor vildt det er.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 19// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 17