Okay - Undskyld...... Rabat til jer ;0)

Thailand 2017 – Day 17

Læs om Thailand ? Day 16 // LIGE HER ? KLIK

Thailand – Day 17

Dagens billede i dag, tog jeg faktisk med vilje som et skræk eksempel på hvordan Kata / Phuket også kan være og nu hvor jeg ser billedet ser det slet ikke lige så slemt ud som jeg husker det. I virkeligheden var det her bare alt det som man kan frygte ved Phuket.

Her på dag 17, bevægede vi os nemlig ned på Kata stranden som i den grad de sidste 9-10 år kun er blevet mere og mere befolket. I dag bekræfter mig bare i, at det her bestemt ikke er det vi søger når vi bevæger os mod Phuket hvert år.

Jeg ved så ikke om det er fordi vi ramte Phuket i år, samtidig med at påske faldt derhjemme. Dvs. flere af os turister der stikker af fra kulden og ned til Thailand nu vi alligevel har fri. Samtidig er det i dag Sokran, som er det thailandske nytår, så der er generelt ekstremt mange mennesker overalt.
Jeg synes vi ligger som sild i en tønde på stranden, og i forhold til Kata Noi i går, så sætter det her bare det hele i perspektiv. Jeg vil langt hellere bruge mine sidste dage hernede på Kata Noi.

En god ting her på Kata stranden er dog at der er et ret fint koralrev som der ikke er mange der rent faktisk kender til. Det er forholdvis døde koraller, men med masser af liv i form af farvestrålende fik og rygtet siger at der også lever 2 havskildpadder herude.
Hr. mand så faktisk den ene sidste år, men man skal være virkelig heldig.
I dag er dog ikke en god dag at snorkle, for havet er grumset og vejret ikke solrigt nok til at sigtbarheden er god.

 

Billedet i dag er fra vores tur til Kata beach, hvor der bare var voldsomt mange mennesker.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 18// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay - Undskyld...... Rabat til jer ;0)