Ja - Vi skal skilles.......

Okay – Undskyld…… Rabat til jer ;0)

Indeholder Reklame

Affiliate links

Okay, jeg ved godt at min overskrift den anden dag var en anelse på spidsen. Sorry for that :0( Men som jeg også skrev til slut i indlægget, så er det seriøst sådan jeg har det med mit brud med Boozt. På alle måder føles det bare ikke rigtigt og så alligevel er det det helt rigtige – præcis som med et forlist forhold.
Jeg kan slet ikke beskrive de følelser jeg har gennemlevet de sidste uger hvor det har stået på. Jeg vidste godt at min overskrift var en anelse på kanten – og alligevel så fandt jeg den bare helt perfekt til situationen. Beklager til dem af jer der måske troede at jeg skulle skille fra Hr. Mand – SÅ slemt er det heldigvis ikke !

Rabat på Boozt – Spar 20%

Der er heldigvis ingen dårlige miner imellem Boozt og jeg, så noget af det jeg har glædet mig allermest over, er at jeg nu kan dele en masse gode tilbud med jer. Og sådan et er der nemlig allerede nu !

Du kan nemlig allerede nu og hele søndag d. 28. maj spare 20% på det meste på Boozt.
Klik blot ind på Boozt LIGE HER 
– og brug så koden NOW20

Noget af det jeg har ventet længe på, har bl.a. været at vi fik et af mine yndlings smykkebrands online, og det er netop gået online LIGE HER – KLIK
– det spare du også 20% på ;0)

Derudover er der virkelig mange nedsættelser på stort set alt til både hende, ham og børnene ;0)
Mine egne favoritmærker til mig selv er alle med, bl.a. DET HER, men også DET HER og bestemt også DET HER, som også er i et helt fornuftigt prisleje.

Til børnene vil jeg anbefale DET HER mærke, som er vores all time favorite herhjemme, og DET HER som er et upcoming svensk mærke men virkelig anbefalelsesværdigt hvis ikke man allerede kender det. Til de teen-agtige og lidt større børn, er vores personlige favorit DET HER mærke ;0) Og så er der jo altid Hummel og Molo, som bestemt også er favoritter herhjemme.

Rabatten gælder ved køb over 799 kr. og på de varer hvor der er anført NOW20 på.
Brug koden og du får 20% rabat på prisen ;0)

Happy shopping !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja - Vi skal skilles.......