Thailand 2017- Day 13

Thailand 2017 – Day 14

Læs om Thailand ? Day 13 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 14

Thailand – Day 14

I dag er vores sidste dag på Koh Lipe – I morgen tidlige skal vi rejse videre.
De sidste 3 dage har det været fantastisk vejr, men i dag er det gråt og kedeligt.

Jeg har hørt om en strand i den ene ende af Pattaya Beach, hvor der skulle være en gangbro ud til. Den skulle være lige så paradis agtig som den strand på Sunrise vi har været på de sidste 3 dage.
Den strand jeg har hørt om, ligger på den anden side af øen, og nærmest i totalt modsatte ende af end hvor vi bor. Så da vejret er kedeligt, men stadig ingen regn så beslutter vi os for at denne sidste dag skal bruges på at gå en tur ud til den anden side af øen.

Vi tager badeshorts og badedragt på for mit vedkommende og så ellers bare let tøj. Så kan vi nemt lige hoppe i vandet uden at slæbe håndklæder osv. med.

Gåturen derud er på ingen måde lang – for Koh Lipe er altså en forholdsvis lille ø, men alligevel øffer drengene lidt over at vi skal GÅ hele vejen derud. Lidt magelig er man vel blevet efter knap 2 uger i Thailand.

Stranden er godt gemt, men bestemt det hele værd. Udover os er der et andet par og mens vi er der kommer der et par mere, men stranden er større end vores paradisstrand fra de sidste dage så det virker nærmest som om vi har det hele for os selv.

Jeg planlægger at lave et indlæg om hvordan man kommer derud med flere billeder. Det var seriøst lækkert. Men indtil da må I nøjes med dagens billede som er fra gangbroen derud.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billeder fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 15// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017- Day 13