Kom frit frem sommer - Solbriller med rabat

Thailand 2017- Day 13

Læs om Thailand ? Day 12 // LIGE HER ? KLIK

Indeholder Reklame

Affiliate links

Thailand - Day 13

Bikini fra Ralph LaurenBikini top LIGE HER // Bikini trusser LIGE HER //

Thailand – Day 13

Vi nyder endnu en dag ved “vores” paradis strand for enden af sunrise beach.
I dag spørger Hr. mand mig om han ikke skal tage nogle billeder af mig i strandkanten, og jeg må indrømme at jeg mest af alt har lyst til at løbe skrigende væk.
Selvom jeg har forsøgt at prædike at vi alle skal elske os selv, og den krop vi nu engang har – i dette indlæg: Om at være en størrelse – så har jeg bare ikke helt hvilet i det i praksis. Jeg ved det er dumt, men jeg har vitterlig kæmpet hernede i varmen hvor vi jo nærmest render rundt uden en trevl på kroppen.

Jeg ender med at sige ja ok – til Hr. mand og vi tager billederne. De viser sig faktisk at være langt bedre end jeg faktisk havde forestillet mig. Nogle gange er alting bare virkelig meget værre oppe i vores egne hoveder. Jeg skammer mig over at jeg igen har skændet min egen krop på den måde. Uanset hvordan vores krop nu end er bygget, så er der noget smukt i os alle ;0)
Billedet her er måske lidt svært at vurderer rent kropsmæssigt, men tjek evt. min instagram (KLIK HER), hvor jeg også postede et af billederne.

Som I kan se på billedet så er vores lille paradis plet af en strand på ingen måde overbefolket, men der er faktisk andre mennesker end os selvom det ikke ser sådan ud.

Billedet i dag er fra vores lille strand på Koh Lipe – Sunrise beach – på et heldigt tidspunkt uden andre mennesker i linsen end mig selv ;0)

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billeder fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 14// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom frit frem sommer - Solbriller med rabat