Thailand 2017 - Day 12

Kom frit frem sommer – Solbriller med rabat

Indeholder Reklame

Affiliate links

solbriller med rabat

Solbriller med rabat

Altså NU må sommeren gerne sætte ind for mit vedkommende. Jeg er helt klar, bortset fra at min gode tan fra Thailand efterhånden er nærmest helt forsvundet….. Jeg satser på at den snart vender tilbage når de første danske solstråler forhåbentlig snart rammer mig.

Faktisk har jeg sikret mig så meget at jeg netop har investeret i de dyreste solbriller jeg nogensinde har haft :0) Nemlig disse – KLIK HER
Én gang tidligere har jeg investeret i et par dyre solbriller, og de var i mit ejerskab i ca. 2 mdr. – så blev de stjålet :0( Derudover er jeg bare lidt for god til at kaste rundt med de solbriller jeg nu engang har, og så fungerer de billige af slagsen altså bare bedre. Så behøver jeg ikke bekymre mig om de små skrammer de nu måtte få hen ad vejen.

Som I måske har set på instagram, så har jeg for et par uger siden fået opereret mine øjenlåg, og derfor skal jeg denne sommer passe lidt ekstra på med at få sol på arrene. Følg med på min instagram, hvis du vil se ;0) Så på trods af at jeg havde svoret, at jeg aldrig ville investere i så dyre solbriller igen, så fik jeg altså overtalt mig selv til at det var helt ok nu. Og så tilmed også fordi Boozt endelig har fået Celine solbriller i sortimentet. Dem har jeg længe haft en crush på, så……

Solbriller med rabat

Og faktisk lige nu – til og med i morgen onsdag d. 17. maj – er der min. 25% på ALLE solbriller på Boozt. Også på alle Celine solbriller, eller hvis man ikke er til de helt så dyre solbriller, så er Ganni’s også et godt bud LIGE HER. Der er bestemt solbriller i alle prisklasser, så lad jer endelig ikke skræmme. Find alle solbriller til kvinder i alle prisklasser – KLIK HER.
Gælder også på solbriller til mænd – KLIK HER og ikke mindst på solbriller til børn – KLIK HER.

Solbriller med rabat

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 12