Thailand 2017 - Day 11

Thailand 2017 – Day 12

Læs om Thailand ? Day 11 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 12

Thailand – Day 12

Dagen igår var simpelthen så lækker, og specielt den lille oase af en strand vi befandt os på. Derfor så bevæger vi os i den retning på Sunrise beach igen idag.
Da vi ankommer er det højvande og derfor ikke meget strand, men vi er jo blevet klogere på stranden fra i går, og ved at det langsomt bliver mere og mere lavvande.

Der er igen kun omkring 10-15 personer på den her strand og efterhånden som vandet trækker sig tilbage, har vi det nærmest for os selv.

I forhold til at få tiden til at gå på sådan en paradisstrand, så må jeg altså indrømme at drengene de overrasker mig hvert år – og jeg nyder det.
De kan sagtens kede sig og plage om at komme hjem på hotellet, men de er også bare super gode til at finde på ting. Idag er det Bottle flip, som de kan få timer til at gå med. Det skaber en del opmærksomhed blandt de øvrige 10-15 mennesker der ligger rundt omkring os.
Derudover har jeg været meget bekymret for om Lucas og Julius rent faktisk kunne finde ud af at lave noget sammen. Julius er blevet så meget teenager at han ikke rigtig gider lege mere, og med en lillebror på 10 år som egentlig stadig gerne vil lege dinosaur i vandet og det der ligner, så havde jeg faktisk frygtet kontroverserne. Men det går forbavsende fint – også selvom Julius nogle gange siger fra for det mest barnlige og lillebror ikke helt forstår hvorfor alle lege ikke accepteres.

 

Billedet i dag er fra en af dagens utallige Bottle flip kampe på stranden.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

 

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 13// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 11