Thailand 2017 - Day 10

Thailand 2017 – Day 11

Læs om Thailand ? Day 10 // LIGE HER ? KLIK

Indeholder Reklame

Affiliate links

Thailand - Day 11

Badetøj fra MoloBadeshorts LIGE HER // UV t-shirt LIGE HER //

Thailand – Day 11

Endelig helt igennem fantastisk vejr. Ja det har været varmt, men vi har dælme også været svært uheldige med regn de fleste dage og store mørke skyer.

Lucas og Julius har de sidste dage klatret på klipperne i den ene ende af sunrise beach og idag vil de gerne om vi kan være på stranden ved en lille oase de har fundet når man tror man ikke kan gå længere. Lige omme bag klipperne, ligger et par hoteller og her er den fineste lille oase af en strand med det fineste fineste sand og klareste vand.
I starten er jeg lidt imod, for det er højvande og der er nærmest ingen strand, så selvom det er et forholdsvis ukendt sted, så ligger folk som sild i en tønde. Der er ikke mange mennesker, måske max 10-15 personer ialt, men når der ingen strand er så virker det bare lidt for voldsomt.

Det viser sig dog, at det er det perfekte sted når først det begynder at blive lavvande igen, så specielt Lucas holder fast i at vi jo for pokker bare skal lytte til ham.
Vi bruger hele dagen her, og vejret er helt igennem skønt.

Vi går tilbage til vores hotel som ligger i den anden ende af Sunrise og på vejen retur holder vi ind på en af de små restauranter i strandkanten for at få lidt at spise og drikke.
Vi har ikke spist siden morgenmaden, så vi vil bare lige stille den værste sult, men det ender alligevel med at serveringen bliver dyrere end hvad vi normalt spiser aftensmad for…..
Men hvad det er ferie, og idag har bare været en helt igennem skøn dag.

På hotellet slapper vi lidt af inden den står på solnedgang ved Pattaya Beach og fordi vi har spist sidst på dagen, så ender vi med sandwich på stranden igen til aften ;0)

Billedet idag er fra den lille strand ved Sunrise Beach som drengene insisterede på vi skulle være på idag. Lucas i strandkanten.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 12// LIGE HER ? KLIK

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 10