Thailand 2017 - Day 8

Thailand 2017 – Day 9

Læs om Thailand ? Day 8 // LIGE HER ? KLIK

Thailand – Day 9

Nå, men ligesom vi troede at regnen havde sluppet sit solide tag i os, så er det faktisk ikke helt tilfældet og formiddagen starter i det grå med småregn. Vi ligger os derfor på stranden lige nedenfor hotellet, men der går ikke længe før regnen tager til og vi giver op.

Drengene giver hurtigere op end os andre, så de får lov at løbe op på vores hotelværelse alene, mens Hr. mand og jeg bliver lidt længere på stranden. Selvom det småregner og solen kun skinner bag et komplet skydække, så er det jo varmt alligevel.

Sent på eftermiddagen klarer det op og vi ender med en fantastisk dejlig solnedgang ved hotellet om aftenen og mad inde i byen. Som regel spiser vi en virkelig god stor morgenmad og er ikke rigtig sultne ved frokost tid. Det er skønt at drengene nu er så store at vi ikke skal tænke i faste spisetider og sovetider mere ;0)
En pænt ukompliceret dag, men sådan er det også at være på ferie. Ren afslapning.

Billedet i dag er fra den skønne solnedgang, som på trods af skydække får de mest fantastiske farver frem.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 10// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 8