Thailand 2017 - Day 6

Thailand 2017 – Day 7

Læs om Thailand ? Day 6 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 7

Thailand – Day 7

I dag er det store rejsedag og vi skal tage det lange stræk fra Railay til Koh Lipe.

Kl. 9 om morgenen sejler vi fra Railay og indtil nærmeste “Pier”. Herfra en Minibus til Hat Yai, hvorfra vi sejler med TigerLine til Koh Lipe. Hele turen booker vi hos en lokal turistbod på Railay Bay og giver for os alle 4 – 4635 THB (ca. 950 DKK). I den pris er både longtailbåd fra Railay, minibus og færge overfarten med Tigerline med i prisen.

Planlagt vil vi være på Koh Lipe ca. 15.30, men vores erfaringer med at sejle med Tigerline er ikke så gode fra sidste år, hvor vi endte på en færge med kun én motor. Sidste år skulle vi have været på Koh Lipe samme tidspunkt, men var der først ca. 19.30.
Men i år går det noget bedre og vi lander faktisk planlagt ca. kl. 15.30.

Sidste år var der en platform ude i vandet, hvor man blev sat af og den er i år væk. Så da færgen stopper, kan vi faktisk ikke lige helt gennemskue om det rent faktisk er Koh Lipe vi er kommet til. Men det er det, og selvom den flydende platform måske er en øjebæ der midt i det smukke vand, så virker det helt uoverskueligt at SÅ mange mennesker skal læsses direkte over i longtail både MED bagage.
Så snart man kommer over i longtail båden betaler man et mindre fee for at blive sejlet de ganske få meter ind. Mener vi betaler 50 THB pr. person.

På stranden har de lavet en flydende landgang – ganske lille, men det fungerer fint. Der bliver vi faktisk mødt af vores hotel, som har vores navne noteret og ved vi ankommer. Allerede har kan vi godt mærke at vi har opgraderet hotel siden sidste år ;0) Det har så også kostet en del mere, men vi er lettet over at vi bliver hentet og kørt direkte til hotellet efter den lange rejse.
Vores hotel hedder Mountain Resort, og ligger i den ene ende af Sunrise beach som vi synes er den foretrukne strand på Koh Lipe at bo ved. Her er noget mere stille og roligt, med den laid back stemning som vi elsker Koh Lipe for. Pattaya beach er den strand man bliver sejlet ind til og den er noget mere pulserende.

Vejret på Koh Lipe virker en anelse bedre, men der er faktisk stadig ekstremt overskyet – dog tørt indtil videre.

Billedet i dag er fra vores hotel værelse på Mountain Resort netop som vi er ankommet. Den fineste udsigt ud over hotellets pool og Sunrise Beach.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 8 // LIGE HER ? KLIK

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 6