Thailand 2017 - Day 2

Thailand 2017 – Day 3

Læs om Thailand ? Day 2 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 3

Thailand – Day 3

Ankommet til Railay Bay, hvor vi skal være de første 6 dages tid. Godt nok var det hårdt at skulle rejse yderligere efter først at være landet i Phuket i går, men det er det hele værd.

Railay er skøn, men vejret arter sig desværre ikke helt som vi kunne ønske. Der er meget overskyet og allerede i går aftes fik vi en regnbyge. Normalt når vi rejser på denne tid af året, så har vi det mest perfekte vejr og har faktisk de sidste år ikke oplevet en eneste byge i de 3 uger vi har været afsted.
Så selvom det kan lyde enormt forkælet at vi øffer over en lille smule regn, så er vi bare sådan lidt øv. Der er stadig varmt dog og heldigvis ser vejret bedre ud idag.

Vores venner vil helst være ved poolen, da de har fået lidt for meget sol og den ene endda også er blevet ramt af det maveonde, men vi vil helst til stranden. Så vi går ned til Phra Nang beach, som er en af vores absolut favorit strande i Thailand.

Vi tager snorkel udstyr med og drengene + Hr. Mand tager også en tur ud og snorkler. Jeg skal overvindes lidt mere og bliver på stranden mens de svømmer ud.

Over middag overtager de sorte skyer dog og regnen begynder så småt igen. Det regner faktisk resten af dagen, så æv følelsen over regnen er igen dominerende……
Men hey – det er ferie og vi skal INTET.

Om aftenen regner det stadig så småt, men holder sig dog tørt så vi kan komme ned til stranden og se solnedgang med vores venner. Vi spiser på en lille restaurant som ligger i forlængelse af “Walking street”. Hvis man fortsætter hvor man tror Walking street slutter, så kommer der en masse lokale restauranter, hvor det koster det halve at spise kontra hotellerne eller de restauranter der ligger i selve walking street. Det er mere primitivt, men ganske fint og meget mere lokalt.
Vi spiser alle 4 inkl. drikkelse for ca. 1.000-1.300 Bath (200-250 DKK). Ofte får drengene frugt shakes og vi drikker øl eller drinks, som er dyrere end hvis man tog en sodavand eller alm. vand. Så det kunne sagtens gøre billigere, men bestemt også dyrere.

Har I spørgsmål til vores rejse eller ting I gerne vil have uddybet, så skriv endelig en kommentar her til indlægget ;0)

Billedet i dag er fra Phra nang beach på Railay hvor vi er hele formiddagen.
Lucas på vej ud af snorkle.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 4 // LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 2