Thailand 2017 - Day 1 - Pic of the day

Thailand 2017 – Day 2

Læs om Thailand – Day 1 // LIGE HER – KLIK

Thailand – Dag 2

Åhh dag 2 er though.
Efter 10,5 times flyvetur lander vi meget meget tidligt i Bangkok og skal herfra videre til Phuket. Skal jeg vælge lige nu så er det bare ikke den bedste rute, og med tanken på at vi ikke er færdige med rejsen når vi endelig lander i Phuket så er jeg færdig.

Fra Phuket skal vi videre til Ao Nang, og havde vi vidst det da vi bookede billetter havde vi nok fløjet til Krabi i stedet for Phuket.
Planen er at vi fra Phuket skal finde en taxi, der vil kører os til Ao Nang og fra Ao Nang skal vi så sejle i longtail båd ud til Railay Bay. Vi har intet booket på forhånd, det finder vi ud af hen ad vejen.

Vi prejler bare en taxi i lufthavnen og giver 3.700 (ca. 730 DKK) bath for turen til Ao Nang som tager ca. 2,5 time på en god dag. Engang kunne man prutte lidt om prisen, men her er vores oplevelser fra de sidste år at det ikke kan betale sig at gøre forsøget. Priserne er idag også noget helt andet end for 9 år siden da vi første gang rejste til Thailand, men alt i alt er det stadig billigt.
Vi får en minibus og får vist alle sovet lidt på køreturen, hvilket er rart for vi fik stort set ikke sovet ombord på flyet.

I Ao Nang bliver vi sat af ved stranden ved et Longtail stop. Her betaler vi 400 bath (ca. 80 DKK) for at blive sejlet til Railay. Lucas som er under 12 år er gratis, men vi må betale for bagagen også.
Sejlturen tager ca. 10-15 min.

På Railay venter vores venner, som nu har været i Thailand i ca. halvanden uge. De første 6 dage skal vi bruge sammen med dem og deres 2 drenge. De er ankommet til Railay lidt tidligere end os og vi regner ud at vi ca. vil ankomme omkring kl. 13.

Dagens billede er fra sejlturen i Longtail fra Ao Nang til Railay.
Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 3 // LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 1 - Pic of the day