Om at være en størrelse....

Plankebordet

For pokker altså, hvor må jeg bare sige af hjertet tak for jeres modtagelse af mit indlæg “Om at være en størrelse….“. Jeg vidste jo godt at det nok ville sætte lidt gang i det hele, men at vide, at jeg har sat tanker i gang hos andre i den positive retning – det er bare det hele værd ;0)
Læs f.eks med hos denne skønne pige og hendes reflektioner efter at have læst mit indlæg om at elske sig selv <3 Og det er jo lige præcis det jeg mener. Vi skal være bedre til at finde ind til kerne af hvem vi selv er, istedet for altid at sammenligne os med andre. Du bliver aldrig som alle andre er, for du er jo præcis dig og præcis som DU skal være <3

Jeg skal nok lave en opfølgning på de spørgsmål der nu har været til selve indlægget, men fra kærlighed til sig selv skal vi nu videre til noget mere materiel kærlighed ;0)
Jeg lovede nemlig tidligere at lave et seperat indlæg med billeder af vores nye plankebord – #projektsøeplankebord

Plankebord

Vores nye Plankebord

Prikken over i’et i vores nye køkken, er helt klart vores nye spisebord – #projektsøeplankebord. Det er hjemmegjort, eller det vil sige min bror har lavet det til os hvilket får en helt speciel betydning for mig.
Så selvom det er en enorm materiel lykke forbundet med det plankebord, så har det også bare en kæmpe affektionsværdi for mig.

Den trofaste læser her på bloggen ved at vores søster døede af kræft. Det er snart mange år siden (16 år faktisk), og huset vi bor i idag, er faktisk hendes hus. At jeg derfor nu kan toppe det med at husets vigtigste møbel er kreeret af min bror, det giver bare SÅ meget mening for mig.

Plankebord

Bordet er lavet ud af massive egetræsplanker, som er 4 meter lange og 60 mm tykke. Mit ønske var et massivt plankebord i ren træ, og derfor er bordbenene også i massivt egetræ.
Min bror er smed, og arbejder til dagligt slet ikke i træ men derimod i metal, stål og det der ligner, så han havde en ide om at han ville tilføje nogle detaljer i den retning til bordet.

Jeg skal helt ærligt tilstå, at jeg syntes det var universets værste ide og jeg kunne oprigtigt ikke helt se det for mig. Men jeg valgte at give slip på mine egne forestillinger og give ham frie hænder til at udfolde sig rent kreativt. OG HOLD NU OP, det har jeg altså ikke fortrudt. Han har simpelthen lavet det smukkeste plankebord, og jeg elsker hans små signatur detaljer på det.

PlankebordPlankebordPlankebord

Mit ønske var at få plankerne til at fremstå så rustikke som muligt, og derfor elsker jeg at bordet i den ene ende ikke er slebet ned, hvor træets bark egentlig var.
På overfladen har min bror lavet håndsmedet bolte, som igen giver bordet det rustikke og rå look jeg ønskede.

Siden billederne her blev taget, har vi også modtaget vores nye spisebordsstole og de gør bestemt det hele lidt bedre. Se dem på min instagram, hvis du er nysgerrig ;0) (@pforpernille.dk) – Her kan I også under hashtagget #projektsøeplankebord, se billeder af hvordan bordet blev til og hvordan plankerne startede med at se ud.

Hvad synes I om vores plankebord?

Plankebord

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en størrelse....