Let me introduce - ny serie af indlæg

Let me introduce #1 – Gardner and the gang

Indeholder Reklame

Affiliate links

Gardner and the gang

Gardner and the gangFind stort udvalg lige her

Gardner and the gang

Mit første indlæg i “Let me introduce” serien, skal handle om et nyt mærke vi har fået på Boozt.com. Gardner and the gang er faktisk i sig selv ikke så nyt igen, så måske kender I mærket allerede?
Alligevel tror jeg, at der stadig er mange der ikke rigtig kender til mærket, og jeg tror faktisk ret meget på Gardner & the gang så jeg synes bestemt de fortjener opmærksomhed.

Bag mærket står den mest fantastisk kvinde, som jeg er fuld af beundring for. Hendes navn er Kristin Nystrøm og hun er svensker, men bosat først i Singapore og nu i Dubai.

Gardner and the gang har de skønneste farver og de mest fantastiske print. Alle print er “handmade” og i en dejlig naiv streg som alle fortæller en historie. Faktisk kan man i alle tidligere kollektioner finde et tema og en historie. Du kan læse om de tidligere kollektioner LIGE HER.

Gardner and the gangGardner & the gangs første kollektion kom i 2012, hvor Kristin skabte de første karaktérer, “The love skull” og Flamingoen Helmut, der altid bærer en hjelm. I de efterfølgende kollektioner kom, Kamelen Conrad med håbefulde DJ drømme og “Urban the Turban” – en fyr med en stort overskæg. Alle karaktérerne besidder en meget varm personlighed og de bærer alle det samme budskab med sig.
Hovedbudskabet er at normalisere alle mennesker, dyr og kulturer til vores børn. Ingen er født ind i fordomme. Vi er alle i samme båd, og alt ville være så meget bedre, hvis vi alle bare kunne acceptere hinanden for, hvem vi er. 

Unisex

Og hvis du nu sidder og tænker, at det ser meget “piget” ud, så tager du helt fejl. Meget af tøjet er nemlig designet til at være unisex, og det er bl.a. en af de ting der inspirere mig rigtig meget ved svenskerne. Indrømmet, de kan være lidt ekstreme i deres unisex holdninger – men jeg er faktisk på et eller andet plan stor fan.
Det er ret vildt hvor stor forskel der kan være på den opfattelse bare Danmark og Sverige imellem. Som indkøber af børnetøj, har jeg bestemt skulle sætte mig lidt mere ind i den svenske smag – for den er faktisk meget anderledes end den danske.

Gardner and the gang

Lige med Gardner & the gang, så føler jeg at brandet både har det svenske unisex tema over sig, men også er et brand der både kan gøre sig i Danmark såvel som det har et internationalt format. Jeg mener brandet har et stort potentiale og jeg håber selvfølgelig I er enige?

Gardner and the gang SS17 – Forår/sommer 2017

Gardner og The Gang ‘s SS17 kollektion går under temaet “The Forest from long ago”, hvor den største nyhed er, at Helmut er tilbage. Flamingoen Helmut, var den første karaktér i Gardner & the gang historien og han bor i en skov med sine venner Grævlingen Betty og Dinoen Dorothy. 
Kollektionen er i certificeret økologisk bomuld og alle de farverige prints er tegnet af Kristin.
Gardner and the gang

Hovedbudskabet i temaet “The Forest from long ago” er, at man skal forestille sig en skov, hvor alle børns fantasi bliver indsamlet i en vidunderlig og hemmelighedsfuld historie.
En historie om gode feer, håb, sjov og timevis af leg.
Dorothy, der bor i “The forest from long ago”, er den meget meget cool Dinosaur og elsker basketball. Hun har en hemmelighed, i et par år har Flamingoen Helmut boet sammen med hende. Han blev lidt træt af at flyve for meget rundt og havde brug for en pause. I skoven fandt han ro og masser af sjov.
Deres venner i skoven er bl.a. en enhjørning, der aldrig viser sit ansigt og grævlingen Betsy der elsker læbestift.
Forestil dig “The forest from long ago” som en skov hvor man kan fare vild i sin egen fantasi og drømme sig væk.

Jeg er vild med både Gardner & the gang og det eventyrlige univers bag.
Hvad synes I om Gardner & the gang?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let me introduce - ny serie af indlæg