Vinterfrakker - 10 på tilbud

Jeg har kastet min kærlighed på Aarstiderne.com

AarstiderneAarstiderne

Vores spritnye køkken har nu været funktionsdygtigt i flere uger (og nej jeg har ikke vist det frem endnu, da vi stadig har en del fin-pudserier der lige skal på plads før jeg for alvor kan vise det frem). Men det er funktionsdygtigt og vi er igen de lykkelige ejer af en kogesektion og ovn der virker 😉 I den kommende uge, satser vi faktisk på at det bliver 100% færdigt og jeg glæder mig til at vise det frem herinde, men ja – vi er der altså ikke helt endnu. Billederne her i indlægget retfærdiggør det på ingen måde – men det er lige nu de bedste jeg har ;0)

Aarstiderne
Alt imens vi var igang med renoveringen, som faktisk stod på i noget nær 6 ugers tid, hvor vi altså ikke kunne lave mad, så tænkte jeg faktisk en del over det der madlavning. Jeg ville også være et skarn hvis jeg ikke indrømmede, at det rent faktisk var lidt et pusterum ikke at skulle tænke på madlavningen hver aften….
Herhjemme er det nemlig primært mig der står for madlavningen, og bare rolig, Hr. Mand står for pænt meget andet, så det fungerer normalt helt som det skal ;0)
Men, jeg fandt ud af at det med at forberede madplanen, købe ind og også gerne forny sig lidt, det hang mig faktisk langt ud af halsen.

Måltidskasser fra Aarstiderne

Selvfølgelig glædede jeg mig til køkkenet var færdigt, men jeg kunne også mærke at jeg var nødt til at undersøge hvad jeg kunne finde af løsninger som gjorde den del af hverdagen lidt nemmere for mig.
Derfor søgte jeg lidt rundt på de forskellige løsninger der er indenfor måltidskasser, og faldt faktisk over Aarstiderne som jeg besluttede mig for at bestille fra når køkkenet var funktionsdygtigt igen.

Aarstiderne

Nu er det ingen hemmelighed at vi bor ret langt væk fra ret meget, og derfor har vi faktisk ikke før kunne benytte hverken Aarstiderne.com eller Nemlig.com til min store fortrydelse. Nemlig.com levere faktisk stadig ikke herude hvor vi bor, men til min store glæde så gjorde Aarstiderne.com.

Aarstiderne

De sidste uger, har vi fået Aarstidernes måltidkasser, og jeg er ovenud og oprigtig begejstret for løsningen.
De første 2 uger fik vi børnefamiliekassen, men fra uge til uge vurderer jeg retterne i de forskellige måltidskasser og vælger nemt og enkelt den kasse jeg helst vil have. Det er super nemt at skifte rundt mellem de forskellige måltidskasser – og der er mange at vælge imellem synes jeg. Når man tilmelder sig, så melder man sig fast til én type kasse, som f.eks. børnefamiliekassen som vi er fast abonnent på. Det snød mig lidt, da jeg ved tilmeldingen så troede at vi var bundet til den kasse HVER uge. Men det er man altså ikke, og man kan uge for uge til- og fravælge sin måltidskasse, præcis som man vil.

Aarstiderne

De sidste uger har jeg også fået deres juice-selv kasse, hvor man får leveret frugt og grønt til selv at kunne presse sin egen juice. Det er altså også et hit ;0)
Jeg får leveret mine varer fra Aarstiderne om tirsdagen, og det passer perfekt med at jeg om onsdagen altid har en lang dag i Malmø med efterfølgende træning efter arbejde. Så tirsdag aften der juicer jeg de to af juicerne, som jeg så har med på farten om onsdagen. Jeg stiller dem bare på køl, og har dem så med i nogle halvliters flasker.

I juice-selv kassen er der frugt og grønt med til 3 forskellige juicer, der kan laves 2 gange hver. Jeg har alle gangene fået 1 hel liter ud af hver juice, så det vil sige man har til 3 liter juice i sådan en levering.

Aarstiderne er uden tvivl én af de ting der har lettet min travle hverdag, hvor jeg det sidste år pga. stress virkelig har måtte endevende hvordan jeg selv havde bygget min hverdag op. Mere om det i et andet indlæg ;0)

2 kommentarer

 • Tenna

  Lidt nysgerrig efter om i kan få maden til at slå til? Vi er to voksne og to børn, (5+2 år) og bestiller til 4 personer, men der er flere dage hvor vi faktisk ikke synes at der er helt nok mad og er begyndt at supplere med fx flere kartofler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Tenna 🙂

   Altså hos os slår det fint til, og vi bestiller også til 4 personer. Vi er så 2 voksne og 2 drenge på henholdsvis 9 og 12 år – og der skal jeg da lige love for at specielt den ældste spiser godt til.
   Dog er der ofte ikke rester tilbage, som der ellers ville være hvis jeg selv lavede mad. Og så har vi lige skulle vænne os til den ekstra mængde af grøntsager. Det passer mig fint, da jeg pga. min livsstilsændring spiser rigtig mange grøntsager – men den maskuline del af husstanden er ikke sådan helt begejstret. Her mangler vi ofte kød, så lige nu bestiller vi faktisk ofte kvikkassen PLUS som er med ekstra kød. Det passer os lidt bedre 😉

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterfrakker - 10 på tilbud