Teenageren #2

Savnet bor forevigt….

Reklame

Indeholder affiliate links

Knæk cancer t-shirtDen officielle Knæk Cancer t-shirt
Støt og køb den til kvinder LIGE HER – KLIK
og til mændene LIGE HER – KLIK

Rigtig mange gange har jeg hørt sætningen: “Jeg ved ikke hvordan jeg nogensinde ville kunne leve uden min søster”
Det er nok en smerte som mange kan sætte sig ind i, men ikke helt forstår før man har stået i situationen hvor den person bliver revet væk fra en. Hvad end vi taler om ens søster, bror, mor, far, datter, søn, niece, nevø, ven, veninde, kæreste, mand, kone eller hvilken relation det så end måtte være – ja så gør det bare så hjerteskærende ondt at miste en man elsker så ubeskriveligt højt.

Men når det sker, så lærer vi med tiden at leve videre med tabet og savnet bor forevigt i os. Savn er for mig tegnet på, at man har elsket rigtig meget, og det er positivt. Tænk at man har haft så meget kærlighed inden i sig og, at man har været så heldig at opleve den kærlighed. Den er jeg så evigt taknemmelig for.
For mig er der et liv inden jeg mistede min søster og et liv efter. Jeg ville ønske for alt i hele verden at hun havde været en del af begge liv og at det aldrig var sket. Guderne skal vide at jeg ville gøre alt hvad jeg kunne og hvis jeg kunne for at få min søster igen.
Men jeg HAR jo aldrig oplevet at mine børn f.eks. havde en moster, at have en søster der kunne være der den dag jeg blev gift, eller at hun som vi havde aftalt skulle være med til mine fødsler når den tid kom. Jeg var så utrolig tæt med min søster, men jeg har bare aldrig haft mulighed for at dele de her ting med hende, så derfor ved jeg jo heller ikke hvordan det ville have været.

Noget jeg for alt i verden ville ønske var dog, at ingen skulle igennem den sorg og det tab at miste en man elsker før tid til en sygdom som Kræft. Det vil jeg ikke ønske for min værste fjende !

Har man lyst til at læse min egen personlige beretning om min søster og forløbet med kræft, så kan den findes lige her:

Vores historie – Del 8 // Den største og værste frygt

Vores historie – Del 9 // At leve med kræft tæt på

Vores historie – Del 10 // Kræftens gode og onde ansigt

Vores historie – Del 11 // Vores første lejlighed

Vores historie – Del 12 // Når det man frygter sker

Vores historie – Del 13 // Lettelse

Vores historie – Del 14 // Om at finde sig selv igen

Knæk cancer t-shirtKnæk cancer t-shirtKnæk cancer t-shirtKnæk cancer t-shirt

Den officielle Knæk Cancer t-shirt

Med min egen personlige baggrundshistorie, så er der også en vis stolthed i mit hjerte over at arbejde i et firma som i den grad går ind i kampen og støtter op om Knæk Cancer.
Det er tredje år at Boozt står for design og salg af den officielle Knæk Cancer t-shirt. I år i samarbejde med Inwear, som også designede sidste års t-shirt.

Knæk Cancer t-shirtDen officielle Knæk Cancer t-shirt
Støt og køb den til kvinder LIGE HER – KLIK
og til mændene LIGE HER – KLIK

Som noget nyt er der i år også en t-shirt til mænd, designet af Matinique.
Kvindernes Knæk Cancer t-shirt er designet af selveste Helena Christensen, mens mændenes er lavet i samarbejde med Christian Bitch.
T-shirten sælges for 249 DKK, og 100 DKK doneres direkte til Knæk Cancer.

Find den feminine udgave, som den jeg har på her i indlægget LIGE HER – KLIK
og den mere maskuline udgave LIGE HER – KLIK

Den feminine udgave er helt normal i str. og lettere figursyet. Den jeg bærer på billederne her er i str. XXL fordi jeg bare gerne vil have mine t-shirts i lidt oversize størrelse.
Jeg prøvede også en i str. L og den passede helt perfekt, men jeg foretrækker den bare mere løs 😉 Jeg er 183 cm høj – så derfor passer jeg generelt altid str. XL i det meste selvom jeg måske ikke ligner en XL.

Det er sidste chance for at støtte ved køb af t-shirten – i morgen er sidste dag inden donationen.

Næste indlæg

Teenageren #2