Projekt nyt køkken - #1

Teenageren #1

teenagerenBillede og t-shirt – fundet her.

Jeg har længe haft det en lille smule ambivalent med, at jeg efterhånden har så store børn, at de ikke længere sådan rigtig har så meget brug for mig.
Specielt med Julius på 12 år – han er for alvor blevet stor og selvstændig.
Små børn små problemer – store børn store problemer. Og ja – den passer altså meget godt, men der ér altså også virkelig sjove episoder med teenageren, som jeg nu her har lært at værdsætte mere end de problemer der også kan være ;0)

Han er jo “kun” 12 år, så helt officielt er han jo ikke rigtig en teenager endnu. Og så alligevel så kommer der altså bare nogle guldkorn fra ham, som jeg tænkte at dele med jer løbende herinde.
Måske kan I selv bruge dem til at spotte om I har en teenager – eller tæt-på-teenager :0)

“Teenageren” er mine små observationer i dagligdagen med en teenager.

Teenageren: Glæder mig til at komme i seng

Den forgangne uge, fortalte han mig noget som sådan for alvor fik mine øjne op for at teenager, det ER han vist nu. Den anden aften, da jeg sagde godnat til dem sagde teenageren:

“Ihh det er bare højdepunktet på min dag. Hver dag glæder jeg mig bare til, at jeg kan komme til at ligge i min seng igen”

Seriøst, så ved man sgu da, at man med sikkerhed har en teenager :0) Hvad skete der lige for de aftener hvor man bare kæmpede med at få dem til at sove. Nætterne hvor de vågnede konstant og ikke mindst morgenerne hvor vi på skift måtte stå op før fanden fik sko på.
Ja, der er i sandhed mange glæder ved en teenager og jeg glæder mig til at dele flere sjove episoder ;0)

teenageren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt nyt køkken - #1