Jeg er blevet forkælet - Bose Quietcomfort QC35

Projekt nyt køkken – #1

Nyt køkkenTegningerne af vores køkkenprojekt

Projekt Nyt Køkken

Hvis du følger min profil på instagram, så kommer det måske ikke helt bagpå dig at vi har gang i det helt store projekt med at lave nyt køkken.
Faktisk har vi ladet op til projektet i noget nær 7 år. Hvorfor vi ikke er kommet igang, det kan du finde svaret på LIGE HER.
Efter den oplevelse, så har alt – og jeg mener virkelig ALT – bare skreget inden i os ved den mindste tanke om ombygning og renovering.

Køkkenet er det sidste i vores hus vi mangler at istandsætte, og det er egentlig ikke fordi det er sådan slemt slemt. Så vi har levet med det. Det var langt nemmere end at kaste sig ud i endnu et renoveringsprojekt, og hvem ved ikke at et nyt køkken er en af de dyreste ting at renovere i et hus?
I kan godt høre at vi har haft masser af undskyldninger for at undgå at skyde projektet igang ik’?

MEN nu er køkkenet bestilt !!!

Nyt køkkenNyt køkkenNyt køkkenNyt køkken

Vi brugte rigtig meget tid i vores sommerferie på at undersøge markedet og besøge en række forskellige køkkenfirmaer. Vi endte med at have i alt 5 forskellige køkkenfirmaer på sagen – vi ville simpelthen være sikre på at vi ikke blev snydt denne gang og ville samtidig gerne inspireres.
Set i bakspejlet var 5 køkkenfirmaer nok lige i overkanten – for de kunne jo alle hver især noget. Alligevel fik vi ret hurtigt sorteret 2 fra, som ganske enkelt ikke havde de materialer i køkkenerne som vi gerne ville have eller også var det ganske enkelt for dyrt.
Følgende firmaer havde vi på sagen:
Invita
Vordingborg køkkenet
HTH
Kvik
Designa

 

Som I nok kan spotte på billederne herover, så er vi endt med et Designa køkken, og skal meget snart igang med at rive ned. Mest af alt glæder jeg mig til at det står færdigt. Der er stadig en stor del af os som er hamrende ræd for projektet og alt det der ligger i det.
Der er flere grunde til at vi endte med Designa, og også rigtig mange grunde til at vores køkken kommer til at se ud som ovenfor.
Helt grundlæggende, så har vi ikke ville rykke for meget på de installationer der var i forvejen. Derfor har vi ønsket at vask og kogesektion forbliver hvor det er idag. Vi skal simpelthen bare ikke ud i at lave for meget om igen, med de erfaringer vi har med i bagagen.
Det der skete sidst, ville helt sikkert ikke ske igen – men tanken om at det er lidt nemmere at gå til giver os en tryghed som helt grundlæggende gør, at vi tør og ikke mindst har mod på at gå igang nu.

Selve træ-sektionen på kogeøen, hvor man skal kunne sidde har vi pillet ud af projektet igen. Det kommer min bror nemlig til at hjælpe os med. Han er en fantastisk dygtig konstruktionssmed og arbejder primært i jern og metal.
Han har designet og lavet det smukkeste plankebord til os, som snart kommer hjem til os at stå. Hvis I vil se det, så tjek hashtagget på instagram: #projektsøeplankebord
Meningen er at siddeelementet i køkkenet skal laves i samme materiale og stil som plankebordet.

Måske er det lidt svært at forestille sig den store forandring der sker med vores køkken, eftersom I aldrig har set hvordan det ser ud lige nu. Så i mit næste indlæg omkring køkken vil jeg vise jer hvordan det eksisterende køkken ser ud 😉 Believe me – it’s not all pretty !!!
Jeg vil også rigtig gerne dele hele processen herinde på bloggen, så hvis der er noget I specifikt gerne vil høre eller vide omkring projekt nyt køkken, så smid endelig en kommentar herunder 😉

2 kommentarer

 • Hvor skønt! At ens køkken fungerer og er rart at være i er bare så hamrende vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja – jeg glæder mig også rigtig meget til vi er færdige. Ikke så meget til at gå igang med projektet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet forkælet - Bose Quietcomfort QC35