Idigdenim - Nyt brand

Jeg er blevet forkælet – Bose Quietcomfort QC35

Indeholder Reklame

Affiliate links

Bose Quietcomfort

Bose Quietcomfort – Trådløse hovedtelefoner – Kan købes LIGE HER.

I forrige weekend var jeg på tur med den pigeloge, som jeg er med i sammen med 8 andre piger. Vi er 9 ret så forskellige piger, som er gået sammen om 4 gange årligt at mødes og hygge os. En gang årligt er det med overnatning – og det var så altså i denne weekend.

Det er SÅ hyggeligt at mødes på den måde, kun os, uden børn, mænd og de daglige bekymringer.

Ugen op til havde igen været hektisk jobmæssigt. Egentlig ikke fordi jeg havde så mange planlagte ting og møder i kalenderen, men tingene hobede sig bare uventet op.
Jeg var været en del på kontoret, og jeg har måske nok klaget en del over, at jeg syntes det var været svært at koncentrere sig.
Vi har de skønneste lokaler, og arbejder i åbne kontorlandskaber. Jeg sidder sådan ca. midt i bygningen på øverste etage. Normalt elsker jeg at arbejde på den måde, og jeg elsker energien der er i åbne kontorlandskaber. Men i denne uge har jeg bare haft virkelig svært ved at koncentere mig om det jeg skulle.
Dét havde Hr. mand da så lige samlet op på, og overraskede mig da jeg kom hjem søndag med verdens bedste hovedtelefoner fra Bose.

Bose quietcomfort

Bose Quietcomfort – QC35

Han har dem selv i den ældre udgave med ledning, og har været uendelig glad for dem. Jeg synes bare måske ikke mit behov for hovedtelefoner var så stort, at de var prisen værd.
Hr. mand bruger dem også rigtig meget når vi er ude at rejse og specielt i flyet har jeg ofte været en anelse misundelig på ham.
Bose Quietcomfort hovedtelefonerne reducerer nemlig støjen i en sådan grad at du faktisk ikke rigtig kan høre lydende omkring dig.

Bose Quietcomfort

Bose Quietcomfort er så populære, at jeg ofte ser folk benytter dem. Sågar på den speedbåd vi sejlede med fra Koh Lipe på vores Thailands tur i marts/april, var der en far der brugte dem på hans lille søn som bestemt ikke brød sig om larmen ombord. Der er også flere af mine kollegaer der har hovedtelefonerne.

I forvejen havde jeg faktisk de her Bose hovedtelefoner, som jeg har været rigtig glad for når jeg træner, da de sidder virkelig godt fast inde i øret. De har fungeret helt perfekt til mit behov, og jeg har også kunne bruge dem som headset hvis min telefon ringede mens jeg havde dem på.

Jeg var faktisk overbevist om, at det kunne de nye trådløse Bose Quietcomfort ikke – altså fungerer som headset hvor man også kan tale. Men det havde Hr. mand da lige undersøgt og det KAN de altså godt. Det er sgu genialt.
Og så er de trådløse, hvilket jeg også var lidt luren ved. Men det virker og det er godt nok lækkert at man ikke skal være afhængig af den dumme ledning. Det passer forøvrigt helt perfekt til den helt nye Iphone7 som er kommet uden jackstik. Jeg er sikker på at det er fremtiden – også selvom mange folk er lidt modstandere af det.
Der kommer et lille stik og ledning med jackstik med sammen med Bose Quietcomfort hovedtelefonerne, og adapter til fly – så de kan også sagtens bruges på flyet eller hvis man løber tør for batteri selvom de er trådløse.

Jeg er allerede dybt afhængig af mine nye Bose Quietcomfort hovedtelefoner når jeg er på kontoret, og det er lige før jeg glæder mig mere end vanligt til min næste flyrejse også :0) Hovedtelefonerne kan forøvrigt købes lige her: Bose Quietcomfort 35

 

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idigdenim - Nyt brand