Det går sgu ikke sådan vanvittigt godt.....

Tao & Friends – Nyt mærke

Indeholder ReklameTao and friends

Tao & Friends – Nyt brand på Boozt.com – Find det lige her

Jeg har ret store forventninger til det nye mærke Tao & Friends som vi lige har fået ind på Boozt.com.
Brandet er stadig meget nyt og upcoming, men jeg synes alligevel at det havde så meget kant at det ville gøre sig godt ind i vores sortiment. Jeg håber og tror på at Tao and friends har et stort potentiale.

Tao and friends

Tao and Friends – med hjertet på rette sted

Tao & friends er grundlagt af Mimmi og Selina. Missionen er, at klæde børn i behageligt og bæredygtigt tøj. Tøjet er i økologisk bomuld, med sjove og grafiske dyreprint. Fra næste år (2017) vil alt tøjet være GOTS certificeret, ligesom den økologiske bomuld vil være fairtrade.

Tao and friends

Kerneværdien for brandet er ikke bare at klæde børn i lækkert og behageligt tøj, men også at hjælpe børn i nød. Derfor, gives der et fast beløb på 1? for hver eneste stykke tøj der sælges til en velgørende organisation. Målet er, at ved at brandet vokser og udvider – vil Tao & Friends øge deres velgørende bidrag. Hvert år vælges en ny velgørende organisation, og i år (2016) er det “The Winnicott Foundation” der hjælper for tidligt fødte og syge børn.
Historien bag, hvorfor det lige blev “The Winnicott Foundation” der modtager donationer i år, er også så fin og meget rørende. Læs den selv LIGE HER.
Jeg er vild med tanken om velgørenhed, samtidig med lækkert børnetøj som vi jo alligevel alle skal ud og have til vores børn. Og hele konceptet ligger også tæt op af hvad vi som Boozt ønsker at stå for.

Hos Boozt håber vi, at I vil tage godt imod Tao & friends og hjælpe os med forhåbentlig at gøre en forskel for børn i hele verden. Køb mærket LIGE HER – KLIK
I kan læse meget mere om tankerne bag Tao and Friends og deres ønske om velgørenhed lige her: Charity – Tao & Friends

 

Indlægget indeholder affiliate links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går sgu ikke sådan vanvittigt godt.....