Julius har taget fusen på mig....

Det går sgu ikke sådan vanvittigt godt…..

 

Indrømmet – det går sgu ikke sådan vanvittigt godt for mig og det her bloggeri for tiden….
Men altså jeg er i live, og jeg har det faktisk forbavsende godt. Både udenpå og indeni. Langsomt kan jeg mærke at energien vender tilbage til min ret så stressramte krop og med det også energien til de projekter jeg havde så meget glæde ved inden stressen ramte. Samtidig er jeg også meget mere bevist om mig selv end jeg nogensinde har været før, og prioriteringerne er til overvejelse i mit hoved hver eneste dag.
Mit mantra er KUN at gøre de ting der gør mig glad og som JEG har lyst til – det øver jeg mig i hver eneste dag. Flere gange fejler jeg – BIG TIME. Jeg har nemlig i så mange år stræbet efter at gøre noget for de folk der er omkring mig, og vil gå rigtig langt for at få folks anerkendelse eller accept.

På instagram er jeg dog lidt mere aktiv end herinde, så join mig gerne ;0) Mit brugernavn er: Pforpernille.dk
Her har jeg bl.a. fået en tendens med at lave elevatorselfies, når jeg er på kontoret i Malmø. Det kræver ligesom at man har elevatoren for sig selv, og det griner mine kollegaer meget af.
Min søde kollega OlliBabben, har fulgt efter og viser også i ny og næ en lille selfie. Han er herreindkøber på Boozt, så vil I følge lidt med på den front, så kan jeg kun anbefale at man lige følger ham ;0)

Jeg har dog stadig en intention om at komme sådan for alvor igang herinde igen – og jeg begynder faktisk at tro på det selv. Jeg har ihvertfald masser af indlæg oppe i mit hoved, som lige skal nedfældes……

 

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julius har taget fusen på mig....