Le Mini Macaron - Lav selv gel negle derhjemme

Julius har taget fusen på mig….

Mors sko vs. barns sko !!!

Jeg har længe sagt det – også herinde på bloggen, men nu har Julius altså for alvor overrasket. Han er simpelthen vokset så afsindig meget at jeg er helt målløs.

Knægten bliver 12 år her d. 1. september, og derfor var jeg da bestemt af den overbevisning at han stadig skulle være i str. 14 år i tøj. Han er jo høj, hvilket ikke er så mærkeligt da både jeg og hans far er høje. Alt det tøj jeg har bestilt hjem til ham på forhånd af de nye kollektioner, har jeg således bestilt i str. 14 år.
Og det er for småt !!!

HVAD SKER DER???

Og det er ikke engang det værste. Det værste er hans sko størrelse.
Vi tog ud og købte nye sko, hvor han selv fik lov at vælge. Det endte med et par Adidas Stan Smith og et par Nike air max i intet mindre end str. 43-44.
DET ER FREAKING STØRRE END “BARNETS” FAR.

Der er sgu da ikke noget at sige til at man ikke helt kan følge med. Nu må det gerne stoppe med det “vokseri” ;0)

Det er jo egentlig ikke bare alt det her med tøjet og skoene, men hele processen omkring pludselig at have så stort et “barn” på alle områder. Mærkeligt, men samtidig også enormt givende og elskværdigt.
Jeg føler mig lidt som hende den gamle med de store børn – og det er jeg jo egentlig også.

Den ene dag er jeg verdens dummeste og fatter ikke en skid, mens jeg den næste dag pludselig er hans livline til resten af verden.
Ærligt så troede jeg altså ikke at vi ville være her, blot 12 år efter jeg første gang blev beriget med hans tilstedeværelse <3

Vi sælger ud af drengenes aflagte tøj

Efterhånden som drengene vokser ud af deres tøj, så sælger vi ud af det vi ikke nænner at smide ud.
Lige pt. er der tale om drengetøj i str. 14 år og i str. 10 år, som jeg meget snart smider op i gruppen hvor vi sælger ud.
I kan finde salgsgruppen LIGE HER – KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le Mini Macaron - Lav selv gel negle derhjemme