Træningen på Club la Santa

Le Mini Macaron – Lav selv gel negle derhjemme

Le Mini Macaron

Jeg er faldet pladask for denne lille ven :0) Den hedder Le Mini Macaron og er intet mindre end genial. Med den kan man lave gel negle selv og det bedste af det hele er at det er så nemt at selv en “negle-spasser” som mig kan finde ud af det. Hvis jeg kan, ja så vil jeg vove den påstand at så kan alle altså ;0)

Le Mini Macaron – min lille nye ven

Le Mini Macaron

Jeg har købt min Le Mini Macaron online hos Nicehair.dk, hvor startpakken med alt du skal bruge inkl. en valgfri lak koster 329 DKK – Find dem LIGE HER – KLIK.
Derudover så købte jeg en ekstra lak i farven “Rose Buttercreme” til 119 DKK.

Jeg elsker jo at få lavet Shellac negle, da jeg jo virkelig gerne vil være til pænt brug (det er jeg altså bare ikke rigtig). Men med Shellac der kan lakken holde i ca. 14 dage. 14 dage er virkelig max for mig, selvom jeg har veninder hvor Shellac holder mere end de 14 dage, så er det altså bare ikke tilfældet for mig.
Ooooooog hver 14. dag at skulle bruge 3-400 DKK på at få lavet negle – så må jeg altså ærligt tilstå at jeg hellere bruger de penge på noget andet.

Helt almindelig neglelak har jeg i mange år forsøgt at slutte fred med. I det mindste bare når vi skal til noget festligt.
Men altså, jeg har bare IKKE den grad af tålmodighed som det kræver med alm. neglelak og det ender altid med at jeg får fucket en negl eller fire fuldstændig op, og må starte helt forfra. Hvis det så endelig lykkes at få dem pæne, ja så holder det altså MAX én sølle dag – så begynder det at skalle.
Og ja, jeg har prøvet basecoat, toplak og hvad det ellers kan hedde, men nej – jeg er bare ikke til pænt brug.

Le mini macaronLe mini macaronLe mini macaron

Med Le mini Macaron, som er min nye bedste ven, så er det hele pludselig blevet meget nemmere. Nu kan jeg endelig styre det der med lak på neglene – og det er tilmed billigere end shellac og jeg kan lave det selv hjemme i min egen stue uden at rive håret af mig selv.

Vejledning til at bruge Le Mini Macaron

Jeg er stadig ny bruger af Le Mini Macaron, men jeg har allerede lært et par trick til korrekt brug af min lille nye ven. Selvom det er nemt, så er der lige et par forholdsregler eller lad os sige tips, som jeg lige vil dele. For som man siger, man lærer jo af sine fejl og det er faktisk ikke for sjov at man lige bør læse vejledningen ;0)

1: Fil neglen
Inden du lægger første lag lak, så er det en god ide lige at file overfladen på neglen let med den medfølgende fil. Nuvel, det står der faktisk også i den lille vejledning der følger med, men det kan man jo nemt lige komme til at tænke nok ikke er nødvendigt.
Men tro mig, jeg har prøvet at ligge et lag uden at file og man får altså bare en mere holdbar lak af lige at gøre den bette ting.

TIP – Når du har filet neglen let, så sørg lige for at få alt “snulder” af neglen. Støvet og små “snulder” kan nemt ses i lakken.

2: Tyndt lag
Når du ligger første lag lak, så er det virkelig vigtigt at det bliver så tyndt som overhovedet muligt. Jeg tænkte, at ja det skulle da bare ligge pænt, så gik det nok og lakken var faktisk svær at tage mindre af på penslen, da den er forholdsvis tyk.
Men klogere blev jeg, da jeg dagen efter kunne se at alle mine negle med lakken på, havde små bobler inden under. Jeg havde simpelthen fået lagt et alt alt for tykt lag på.
Til skræk og advarsel kan I selv se herunder hvordan det IKKE bør se ud:

Le mini Macaron

Men lad jer ikke afskrække, for det er faktisk virkelig nemt og simpelt at få et pænt resultat.

TIP – Det første lag du ligger, laver du så tyndt som overhovedet muligt. Stryg penslen 4 gange på flasken sådan, at alt overskydende lak kommer af. Når du fører penslen hen over neglen føles det som om der ikke er nok lak på, men det ER der ;0)
Når først du har strøget penslen hen over neglen en 3-5 gange, så kan du se at der er alt rigeligt på og at neglen bliver lige så fint dækket af et lak lag.
Det er vigtigt, at dit første lag bliver så tyndt som overhovedet muligt. Hellere for tyndt end for tykt ;0)

Le Mini Macaron Gel-lak farver

Le Mini Macaron

Mini første 2 Le Mini Macaron lakker – “Rose Buttercreme” og “Peach”

Jeg er allerede forelsket i flere andre farver end de 2 jeg har investeret i allerede. Mine næste køb bliver helt sikkert endnu flere Le Mini Macaron farver, for jeg overvejer faktisk helt at kassere alle mine almindelige lakker. De er nemlig fuldstændig overflødige nu.
Lige nu er min favorit helt klart “Rose Buttercreme” som minder så meget om min yndlings lak fra Chanel “Lovely Beige”. Derudover så tror jeg, at den her må blive min næste og måske den her – og kan man leve uden en flot rød nuance som den her?

Med Le Mini Macaron behøver man slet ikke Basecoat og top coat – det hele er integreret i lakken, så det eneste du behøver er lakken og den lille Macaron med LED lys ;0)
Le Mini Macaron kan bl.a. købes hos Nicehair.dk, hvor jeg har købt min.

 

I mit næste indlæg om Le Mini Macaron, vil jeg fortælle lidt om hvordan man fjerner lakken igen. Det er faktisk ligeså nemt som at ligge det på ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningen på Club la Santa