Konkurrence - Regn regn regn og ny Bundgaard gummistøvle

Nyhed – Cost:Bart undertøj str. 8-16 år

Indeholder Reklame

CostBart undertøjFind CostBart undertøj LIGE HER – KLIK

CostBart undertøj til de store børn

Jeg synes tit det kan være svært at finde godt og helt almindeligt basis undertøj til de større børn der ikke skal være fyldt med farverige print og lign.CostBart undertøjCostBart undertøj til drengene – Find det LIGE HER

Personligt har jeg altid foretrukket lækkert basis undertøj til mine egne drenge, helst ikke for spraglet og meget gerne hvidt eller i lyse farver. Det har faktisk ikke altid været nemt at finde – heller ikke da de var små.
Det var som om holdningen var at drenge ikke gik i hvidt undertøj :0)
Sjovt nok så sørgede jeg jo altid for at købe det ind, til både min egen butik, så min tidligere arbejdsgiver og nu til Boozt hvor jeg arbejder i dag. Og sjovt nok, så har det altid solgt det hvide undertøj – måske fordi man ikke fandt det mange andre steder.

Det har ihvertfald ofte været sådan når jeg sagde til sælgeren at vi gerne ville have hvidt undertøj til drengene, at de de måbende kunne konstaterer at det var der ellers ikke mange andre butikker der ville ;0)

Derfor er jeg også selv personligt stor fortaler for CostBart’s nye lancering af lækkert basisundertøj til de større børn i str. 8-16 år.

Costbart undertøjCostBart undertøj til pigerne – Find det LIGE HER

CostBart undertøj har priser fra 119,95 – 149,95 kr. pr. del og det kan findes LIGE HER.
Det lanceres med boxershorts til drengene i 4 forskellige farver, mens der til pigerne er trusser, top og en undertrøje i 3 forskellige farver.

Serien er en NOOS varer, hvilket betyder at den er Never Out of Stock og er dermed en basisvarer der fortsætter fra sæson til sæson.

Alt i serien er i økologisk bomuld.

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Regn regn regn og ny Bundgaard gummistøvle