Vi er alle sammen opmærksomhedskrævende Curlingforældre !

Klar til La Santa Sport

Indeholder Reklame

1: Puma top – LIGE HER // 2: Hummel top – LIGE HER // 3: Casall sportsBH – LIGE HER // 4: Newline shorts – LIGE HER // 5: Under Armor top – LIGE HER //
6: Newline top Spar 30% LIGE HER // 7: Filippa K sportsBH – LIGE HER //
8: Newline shorts – Spar 30%LIGE HER //

Kan I huske jeg skrev om La Santa Sport og at jeg seriøst aldrig har kunnet forstå folk der rejste dertil? Jeg var af den klare overbevisning, at der helt sikkert måtte være noget seriøst galt med sådanne folk :0)
Og ved I hvad? I morgen så gør jeg det gud hjælpe mig selv !!! Hvem havde lige troet det :0)

Her op til afrejse har jeg stresset mere og mere over det. For et halvt års tid siden da vi var en flok piger til træning der fik ideen om at rejse til La Santa, der lød det bare som en pisse god ide. Det er jeg nu heller ikke i tvivl om at det stadig er, men alligevel har jeg haft det en anelse stramt.
Kender I det, jeg glæder mig lidt til vi sidder i flyet og der ligesom bare ikke er nogen vej udenom og der er blevet sagt farvel til dem herhjemme ;0)

Jeg har også måtte opgradere (eller nedgraderer – hø hø) mit træningstøj en anelse ;0) Jeg plejer nemlig at træne i lange tights og det tror jeg bare bliver alt alt for varmt dernede. Så heldigt var det jo, at Boozt er begyndt at have sportstøj også, så nu er kufferten pakket med lækkert tøj at træne i i varmen, bl.a. de korte tights i collagen herover ;0)
Tjek sports kategorien ud på Boozt LIGE HER – En del af varerne er endda også nedsat.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er alle sammen opmærksomhedskrævende Curlingforældre !