Sneak Peek - Hummel SS16 - Drop 1, Kids

Når et Ace of Base hit udsættes for Lisa Nilsson

Jeg er så helt igennem vild med Lisa Nilssons fortolkning af det gamle Ace of Base hit: “The Sign”

Jeg kan høre den igen og igen. Hørte den idag i bilen og til sidst sagde Lucas: “Mor når den der sang er færdig næste gang, så gider jeg altså ikke høre den mere” :0)

Lisa Nilsson

Jeg elsker sangen på svensk og bestemt som den er fortolket af Lisa Nilsson. Svensk er bare så meget smukkere end dansk, og jeg har faktisk overvejet længe at lære at tale svensk. Det ville også være virkelig praktisk nu jeg jo arbejder i Sverige ;0)
I dag har jeg virkelig svært ved at forstå svensk, og det er virkelig ikke særlig praktisk når man nu er så meget i Sverige som jeg er. Det er bestemt blevet bedre, men jeg ville virkelig gerne lære at tale det selv sådan for real.
I det daglige på kontoret hos Boozt.com er vi ca. 125 forskellige nationaliteter og vores koncernsprog er engelsk. Så det er bestemt ikke et krav at kunne tale svensk.

Er der mon nogle af jer der kan tale svensk og hvordan lærte I det?
Jeg sidder jo en del i min bil, så måske kan man få nogle lydbånd, så jeg kan sidde der og tale lidt med mig selv ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peek - Hummel SS16 - Drop 1, Kids