Sneak Peek - Hummel SS16 - Drop 0

Ligegyldige Lørdagsspørgsmål

Jeg tænkte det kunne være sjovt at stille mig selv 10 fuldstændig ligegyldige lørdags spørgsmål, hvor svarene i sig selv måske fortæller jer lidt mere om mig og ikke mindst vores lille familie ;0)

Lørdagsspørgsmål

10 fuldstændig ligegyldige lørdagsspørgsmål

1: Hvad skal du lave i weekenden?

Vi skal bruge weekenden på at lande igen efter 1 uge på ski i Avoriaz, Frankrig. Vores lille gravhund Walther, skal hentes hjem og drengene skal have gennemgået ugeplanerne for skolen og fulgt op på alt det skolearbejde de ikke har været med i hele ugen…..
Og så skal vi have handlet ind til den kommende uge. Det gør jeg som regel altid om søndagen. Heldigvis har drengene “maduge” på deres skole i den kommende uge, hvor 6. klasserne laver mad til resten af skolen. Så ingen madpakker :0) #hadermadpakker

2: Hvis du frit måtte vælge en drink i baren, hvad ville det så være?

Åhh jeg har altid svært ved at bestemme mig for en drink i baren, og ender altid med at bede om at blive overrasket. En mojito er dog som regel altid et hit, men også lidt tricky for den kan virkelig smage grimt hvis den ikke laves rigtigt.

3: Hvad ser du i fjernsynet for tiden?

Vi ser faktisk ikke sådan super meget fjernsyn omend det faktisk altid står og kører herhjemme. Noget jeg dog elsker at se lige pt. er Badehotellet på TV2. Det glæder jeg mig til at komme hjem og se nu vi kommer hjem fra skiferie. Vi har fulgt med lige fra første sæson og elsket serien lige fra starten selvom den fik meget tæsk af anmelderne.

Et andet program jeg elsker at følge med i her i januar er Årgang 0. Det har jeg også fulgt med i lige fra starten af, som jo var inden vi selv fik børn.

4: Vis et billede af dig selv for 10 år siden

Okay, jeg er gået i den typiske familiefælde og nu tjekket mine billeder fra både januar 2006 og februar 2006. De indeholder absolut ingen billeder af mig, men tonsvis af lille bitte Julius på 1,5 år. Jeg er som regel altid personen bag kameraet :0)

Så I får et billede af Julius, sammen med mormor, og i hans allerførste flyverdragt fra januar 2006 hvor vi var ude at kælke. Der havde vi nemlig en ordentlig røvfuld sne i DK.

5: Sidste bog du har læst?

Jeg er virkelig skidt til at læse bøger og læser generelt kun når jeg har ferie og ude at rejse. Jeg ville ønske jeg var bedre til det. En bog jeg dog har liggende og som jeg faktisk burde komme igang med er en bog jeg har lånt af min chef. Den handler om hvordan man bryder en vane og da han fortalte om den lød den vildt spændende. Alligevel er jeg ikke rigtig kommet igang med den……

Tror jeg afleverer den tilbage til min chef og spørger om jeg ikke kan låne den igen til marts når vi skal til Thailand.

6: Hvad har du sidst brugt penge på?

Jeg har brugt 6,5 Euro på en sne-pyramide med skiløbere i og hvor der står Avoriaz på :0)
På drengenes skole har de nemlig den regel at hvis børnene rejser udenfor skolens ferier, så skal børnene have en gave med til klassen fra det sted de har været. Det værende en lille ting som eksempelvis kan stå i klassen og som eleven så kan fortælle en historie om når de kommer tilbage.
Julius valgte altså at købe snepyramiden som er sådan en det sneer indeni når man ryster den eller vender den på hovedet.

7: Hvad drikker du lige nu?

Lige nu drikker jeg lidt af min mands RedBull sodavand. Vi kører hjem fra skiferie og kører ligenu i Tyskland. Min mand kører og jeg sidder her ved siden af og skriver dette blogindlæg. Lige nu er kl. 23.20 og GPS’en melder at vi bør være hjemme kl. 8.20 i morgen tidlig, Men det er vel at mærke hvis vi ingen pauser holder – og det kommer jo så IKKE til at ske. Måske ender vi endda med at kører ind og få en lille lur. Vi var for nærige på vej ned til rent faktisk at booke et værelse, så der kørte vi ind på en rasteplads og sov en små 5 timer før vi kørte videre.
Så RedBull må der altså til, når vi sådan kører hele natten. Det er ellers ikke noget jeg overhovedet rør!!!

8: Hvad har du lavet i dag?

Vi har haft sidste dag på ski i Avoriaz. Vi var på pisterne omkring kl. 10 vil jeg tro og kørte en små 4 timers tid før vi vendte tilbage til lejligheden, fik et bad og pakkede det sidste. Avoriaz ligger i en ret anseelig højde så vi var pænt nervøse over at kører ned fra bjergsiden. Der er kommet en del sne i Avoriaz imens vi har været der, så selvom det ikke var slemt at kører derop for en uge siden, så vidste vi ærligt ikke hvordan det ville være nu. Derudover skulle vi have snekæder på bilen, hvilket vi ikke rigtig har prøvet før. Så vi ville gerne køre inden mørket faldt på.

9: Bedste oplevelse i denne uge?

Helt klart at stå på ski igen og se drengene bare fræse afsted som om de aldrig har lavet andet. Vi var jo på ski for første gang i 12 år sidste år, og det var drengenes første gang på ski.
Bedste oplevelse for mig må være at mærke hvor fedt det var at stå på ski i år, kontra sidste år. Jeg er ca. 12 kg. mindre og i langt bedre form end for 1 år siden. Det kunne i den grad mærkes og jeg er helt høj over hvor fedt det var.
Sidste år var jeg ved at dø af ømhed efter den uge og mine ben var så smadret. Faktisk havde jeg ondt i mine knæ i et halvt år efter.

I år er jeg da øm, det ville være mærkeligt andet efter en uge på ski. Men jeg er ikke mere øm end hvis jeg havde været til en omgang hård cirkel træning eller lignende.
Det er SÅ fedt at mærke at man er i god form.

10: Hvornår følte du dig sidst som en mega dårlig mor?

Det gør jeg faktisk tit :0) Konkret føler jeg mig altid som en mega dårlig mor når jeg ender med at råbe eller “tale” for højt til drengene. Det sker typisk når jeg ikke lige når at tælle til 10 i de situationer hvor det lige er nødvendigt.
F.eks. da vi havde fået Lucas’ skolebilleder hjem og vi efter at have kigget på dem lige vender ryggen til i 5 min. Da jeg vender tilbage er Lucas i fuld gang med at klippe billederne ud – og ikke bare ud i firkantede rammer, men klippe omkredsen ud af sig selv….. Damn der kom jeg altså til at skælde ud på en måde som jo slet ikke var ok. Jeg blev bare så skuffet over at se billederne klippet i stykker på den måde, men drengen havde jo altså gjort det i bedste mening……
Han blev efterfølgende så ked af det at han lukkede sig inde på sit værelse og nægtede at tale med os.
AV AV mit hjerte.

I kan se mesterværket LIGE HER på min instagram – KLIK

Hvis I har andre sjove og ligegyldige lørdagsspørgsmål, så smid dem gerne i en kommentar herunder ;0) Måske laver jeg mine svar i et nyt indlæg på næste lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peek - Hummel SS16 - Drop 0