Julekalender - 22. dec. // Vind Hummel for 3.000 kr.

Motivation til vægttab #3 // Træningstøj

Jeg har nu de sidste 5 måneder kæmpet en kamp for min vægt, og jeg indledte en serie motivations indlæg, hvor jeg i dele ville beskrive hvordan jeg holder motivationen.

I kan se de to foregående indlæg LIGE HER og HER.

Jeg har tabt mig før, og også endt med at tage det hele på igen. Hvem har ikke det?
Men denne gang har der været flere faktorer der gjorde at jeg bare var super motiveret.

Motivation til vægttab – Nyt træningstøj

Min vægt er sådan en der svinger op og ned – elevatorvægt!!! Og efter jeg har fået børn, så er det primært med pilen op på vægtskalaen. Jeg har egentlig tabt mig fint efter mine graviditeter, men så er det også gået stødt opad igen.
Jeg har fra starten af mit vægttab, denne gang dyrket motion. Jeg kan som person ikke føre en sund livsstil uden motion, men det kan jo være meget forskelligt fra person til person. Men motionen har i denne omgang været med til at drive mit vægttab.

Motivation til vægttab

Tights fra Aim’n – Køb dem LIGE HER

For at holde motivationen, har jeg investeret i nyt træningstøj løbende. Det har gjort at jeg virkelig har lyst til at trække i træningstøjet og komme afsted ned i fitness. I min jagt efter lækkert træningstøj, faldt jeg specielt for 2 svenske mærker, som laver de fedeste tights.
Det ene mærker er Aim’n og det andet I Can I Will.
Begge mærker har modeller der sidder højt i taljen, og så sidder de til. Intet der kan hoppe og danse under træningen, som ikke skal hoppe og danse ;0)

Tights fra ICanIWill – Køb dem LIGE HER

For mig har det været helt essentielt at jeg rent faktisk havde lyst at trække i træningstøjet og komme afsted. Tro mig, jeg havde før 1000 gode grunde til at jeg IKKE skulle afsted. Motion var et nødvendigt onde, men bestemt ikke noget jeg nød og kunne jeg finde en undskyldning for at blive hjemme så greb jeg den gerne.

Det kan lyde lidt overfladisk at der skal nyt træningstøj til for at være motiveret, men for mig var det en stor del af at bevare motivationen i starten. Jeg havde jo ikke brugt så mange penge på nyt smart træningstøj, for ikke at få det brugt…….

Og beviset på at træning bare gør noget godt for kroppen:

Selvfølgelig er ca. 80% af et vægttab kosten, og der er ikke den helt store ændring fra oktober – December på ovenstående billede. Alligevel er der faktisk 4 kg. til forskel på de to sidste billeder, og jeg bemærker selv vægttabet imellem de to billeder på mit ansigt og hage, ligesom min mave er blevet mere tonet selvom det er svært at se.

Samlet har jeg tabt 11 kg. og over 40 cm, hvoraf de 21 cm er i taljen alene ;0)
Min kamp er på ingen måde ovre, og jeg har endnu ikke tabt alt det jeg gerne vil. Så jeg fortsætter ufortrødent og nyder min nye livsstil.

 

Nej indlægget er IKKE sponsoreret ;0)

3 kommentarer

 • Anja sørensen

  Hold da op det er flot og der er en meget tydelig forskel ?

  Åh jeg har et projekt der hedder -40kg i 2016? håber jeg kan finde din motivation og viljestyrke frem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tak – Linda <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Hvor flot – billederne taler for sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender - 22. dec. // Vind Hummel for 3.000 kr.