Julekalender - 14. dec // KAiKU og vinder af Jane Kønig

2016 kom bare an – Family planner

Family Planner fra Søstrene Grenes

Family planner 2016

En af de ting vi ikke kan leve uden her i familien er vores Family Planner. Da jeg i sin tid startede med at have sådan en (husker seriøst ikke hvornår det var), der begyndte vi med en kalender der gik fra Juli – Juni. Altså ligesom et studieår……
Åhh gud det må være lang tid siden

Men det virkede bare altid så mærkelig at tage hul på et “nyt år” midt i året.
De sidste år, når jeg har skulle købe vores nye Family planner, har jeg været så skuffet over udseendet på dem. For pokker hvor kan sådan nogle dog være grimme og få mig til at føle mig virkelig gammel.
Måske er jeg gammel, men det har jeg altså ikke lyst til at være ;0)

Nu har jeg fundet en smuk en af salgsen – tilmed billig som bare pokker og så går den heldigvis fra Januar – December. Win win i alle henseender.
Den er faktisk også bredere end den vi tidligere har haft, og det er virkelig fantastisk.

Den kan købes hos Søstrene Grenes til den nette sum af 39,95 kr.

Family planner

2 kommentarer

 • Mie Kirkeby

  Hej Pernille

  Ved du hvor man kan anskaffe sig denne kalender? Jeg har spurgt i Søstrene Grene i Bruuns Galleri (Aarhus), og de sagde at de ikke ville få den igen. Og vil så forfærdelig gerne have fingrene i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Mie,

   Nu er det jo et stykke tid siden jeg købte min, men den er købt i Holbæk. Kan jo sagtens være de har udsolgt af dem nu 🙁
   Håber du finder en.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender - 14. dec // KAiKU og vinder af Jane Kønig