Julekalender - 2. dec. // Vind gavekort til LittleColumbine

Vinterstøvler til store drenge

Sponsoreret

Mine drenge er efterhånden nogle store nogle af slagsen ;0)
8 og 11 år. Det med vinterstøvler er kun blevet værre og værre de sidste år – specielt til Julius som nu er en svimlende str. 40-41 stykker i sko.

Men det har nu alligevel lykkedes mig at finde vinterstøvler til dem begge i år.

Vinterstøvler til store drenge

Vinterstøvler til store drenge

Lucas’ vinterstøvler i år // Hummel TEX støvler – FIND DEM HER //
Kamik vinterstøvler – FIND DEM HER //

Til Lucas har vi igen i år valgt vinterstøvler fra Hummel, som primære vinterstøvler. I år har vi valgt en ny model, som er med snører (dog elastiske) og velcro øverst. Jeg var en anelse forbeholden overfor modellen indtil vi fik den hjem og prøvet den på. Vi er nemlig vant til modellen med 3 velcro bånd, men jeg må indrømme at jeg er virkelig positivt overrasket over denne model. Den sidder super godt på Lucas’ fod, dog skal man huske på at Hummel er småt i størrelserne, så man skal ca. vælge en str. større end man ellers ville tage fra andre mærker.

Hvis vinteren bliver virkelig hård, så tyer vi til en kraftig vinterstøvle fra Kamik. Her er jeg personligt mest til deres Southpole model, som er at sammenligne med den tidligere Shadow model.

Julius’ vinterstøvler i år // Viking GoreTEX støvle – FIND DEM HER //
Sorel vinterstøvle – FIND DEM HER //

Til Julius har vi haft lidt større udfordringer med at finde vinterstøvler i år, da han er røget op i str. 40-41 og derfor ikke længere kan passe Hummel TEX støvlerne som vi ellers har sværget til i mange år.

Sidste år var vi så heldige at få lov at teste Viking vinterstøvler til Julius, og dem blev vi så glade for at jeg ikke et sekund var i tvivl om hvilket mærke vi ville sværge til i år ;0)
De er virkelig geniale til de større drenge som ikke rigtig er voksne endnu, men bare har voksne fødder og stadig brug for en TEX støvle. Vi har valgt modellen på billedet, som er en genganger hvert år, men Viking har virkelig mange andre fede modeller til de større drenge.

Hvis det bliver en virkelig hård og strid vinter (hvem tør håbe det efter de sidste 2 vintre?), så må Sorel på banen. Det er ikke fordi Viking støvlen ikke kan klare en hård vinter, men kommer der meget sne, så er en støvle, som den type Sorel er, virkelig genial. Jeg sværger til modellen på billedet, som er lidt lettere end de andre Sorel støvler. Modellen hedder Youth Super Trooper.

Blog julekalender – 2. dec.

Og husk så lige årets store blog julekalender ;0)
Idag skal du forbi søde Michala på Bastabum.dk, som i dag udlodder det lækreste gavekort på 2.000 kr. til LittleColumbine.com

Husk også konkurrencen fra d. 1. december, hvor der kan vindes 2.000 kr. til Me & the Met hos Guldlog.dk. Hver låge er åben i 3 dage, før vinderen findes.


Følgende konkurrencer kan stadig nåes:

D. 4. dec. – Vind gavekort til Me & the Met på 2.000 kr. hos Guldlog.dkLIGE HER

D. 5. dec. – Vind gavekort til LittleColumbine på 2.000 kr. hos Bastabum.dkLIGE HER

 

Dette indlæg indeholder affiliate links.
Julekalenderen som nævnes er sponsoreret af de 24 sponsorer der kan ses samlet i dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender - 2. dec. // Vind gavekort til LittleColumbine