Blog julekalender 2015

Julekalender – 1. dec. // Vind gavekort til Me & the Met

Julekalender - 1. dec.

Blog julekalender – 1. dec. 2015

Jeg har glædet mig så sindsyg meget til at skyde årets blog julekalender igang, og det gøres med et brag hos den skønne Louise fra Guldlog.dk

For at deltage i dagens konkurrence, skal I altså ind forbi Louise og hendes blog som I finder LIGE HER.
Idag kan der vindes et gavekort på 2.000 kr. til Me & the Met

Blog julekalender – 1. dec.

Blog julekalenderen har jeg i år lavet sammen med 5 andre skønne bloggere; Missjeanett.dk, Aniston.dk, Bastabum.dk, By-Bak.dk og Guldlog.dk

Hver dag I hele december måned vil vi forkæle jer med de skønneste præmier, som vi hver især har udvalgt. Hver blog har stået for at finde 4 sponsorer, som vi mener matcher lige netop vores læsere og univers. Så jeg kan love jer for at der er noget for enhver ;0) Jeg vil gå så vidt som faktisk at indrømme at jeg ikke ville have det fjerneste imod at vinder hver og en. Tjek bare oversigten over alle 24 præmier LIGE HER – der er virkelig tale om et brag af en julekalender med en samlet præmiesum på over 55.000 kr.

Hver dag vil jeg herinde på Pforpernille.com, tippe jer om hvem I skal besøge for at deltage i gildet. Det vil varierer fra dag til dag hvem der udlodder dagens præmie, og jeg lover at jeg også kommer til at blogge om en masse andet så der ikke KUN går julekalender i den.
Men for nu, så synes jeg I skal skynde jer ind til Louise på Guldlog.dk go go go !!!

Og kender I ikke de andre skønne bloggere, så kan de varmt anbefales ;0)

 

Julekalenderen er sponsoreret af de ialt 24 fælles sponsorer. Billedet i dette indlæg er lånt hos Guldlog.dk som idag har julekalenderens første konkurrence.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog julekalender 2015