Advents konkurrence - Vind Mini A Ture for 1.000 kr.

Blog julekalender 2015

Blog julekalender

Sponsorerne i Blogjulekalender 2015

 

Hold nu op, hvor har jeg glædet mig til at skyde december måned igang herinde på bloggen ;0) I år har jeg nemlig igen planlagt den fedeste blog julekalender til jer, og ligesom de foregående år, er jeg også i år gået sammen med 5 andre danske bloggere.

Blog julekalender 2015

Og jeg tør godt at love at vi tilsammen har lavet den fedeste blog julekalender 2015 til alle vores læsere. Der er virkelig mange fede præmier på højkant og til en samlet værdi på over 55.000 DKK.

Udover mig selv, er følgende bloggere med i blogjulekalenderen i år – Klik på billederne for at komme direkte til de andre blogs:Så hvis I ikke allerede kender de andre skønne bloggere, så kan jeg varmt anbefale jer et smut forbi.

Hver dag i december, udlodder vi en ny præmie i årets blogjulekalender. Konkurrencen er placeret på én af vores blogs hver dag, og jeg skal nok hver dag her i december guide jer hen til dagens konkurrence ligesom den nogle dage også vil ligge her på min blog.

Håber I er klar på at vinde en masse fede præmier?
Hvad siger I til dette års sponsorer? Nogle I gerne ville vinde en fed præmie fra?
Og kan I mon gætte hvilke 4 der bliver udloddet her på bloggen?

1 kommentar

  • Dorthe Pedersen

    Hvor har jeg fulgt dig gennem mange år – deltaget i et hav af fine konkurrencer ig efterhånden mange julekalender – må da for Søren snart være min tur til at føle sig som verdens heldigste 🙂 for guld for ser det godt ud ??. Vh Dorthe Pedersen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents konkurrence - Vind Mini A Ture for 1.000 kr.