Get the look - Julius #8 // Mallow & Cost:Bart

Motivation til vægttab #1

motivation

Motivation er sådan en mærkelig størrelse, og faktisk var det en stor del af den input jeg fik fra dette indlæg. Når man nu gerne vil tabe sig, hvordan får man så motivationen til det og ikke mindst hvordan bevarer man den.

Jeg er på ingen måde et orakel indenfor vægttab, og guderne skal vide at jeg mange gange har forsøgt – haft succes – for derefter at “faile” igen og tage hele skidtet på igen. En af mine kollegaer, spurgte mig for nogle uger siden: “Jamen Pernille, hvad er det lige der er forskellen denne gang i forhold til alle de andre gange du har prøvet?” (Han har kendt mig de sidste godt 6-7 år, så han ved hvad han snakker om)
Så jeg er altså på ingen måde spor anderledes end så mange andre ;0)

 

Hvad gjorde mig motiveret denne gang

Hvad var det så der gjorde mig motiveret denne gang? Ærligt, så var det et sammentræf af flere forskellige ting. Allerede da vi tog til Thailand i marts, følte jeg mig som en fiasko. Jeg havde nemlig svoret året inden, at jeg IKKE skulle til Thailand eller bare vise mig i en bikini før jeg havde gjort noget ved det. Og nu stod jeg altså her året efter, havde kun taget endnu mere på og kun gjort det endnu værre.
Men jeg greb mig selv i den destruktive tankegang og besluttede mig for at bruge de 3 uger i Thailand på at geare helt ned og forsøge at finde ind til mig selv. Jeg overvejede sågar at låne bøger om meditation og mindfullness for jeg vidste godt at jeg måske kørte i et gear der slet ikke var sundt for mig.
Jeg var så hårdt spændt for inden vi tog afsted på ferie, at jeg her efterfølgende flere gange har tænkt at hvis vi ikke havde haft den ferie, så var jeg endt med at køre mig selv helt ned. Perioden skrev jeg lidt om lige her i dette indlæg.

Da vi kom hjem i april, var jeg helt ladt op og klar til hverdagen igen. Jeg var allerede inden ferien begyndt at træne, både i fitness men også Zumba – som jeg var blevet lidt vild med. Ikke noget stort, men jeg havde en ide om at jeg skulle træne 2-3 gange om ugen. For det meste blev det kun til max. 2 gange.
Derudover spiste jeg sundt – det følte jeg ihvertfald. Men jeg var ikke fanatisk overhovedet. Jeg tabte mig bare ikke – som i slet ikke. Vægten blev ved at stå på 98 kg.
Nogle gange svingede den 2 kg ned – men 1 par uger efter var den tilbage igen.

Så gik vi på sommerferie, og 2 gange uafhængigt af hinanden blev jeg mødt med: “Naaaaiiiiii hvor langt henne er du?” (som i GRAVID) – og nej jeg var ikke gravid.

 

Stædighed

Er der noget jeg er, så er det pisse stædig. Det tog mig virkelig lang tid sådan for alvor at gå dedikeret ind i projektet, men når jeg så først gør det, så bliver jeg pisse stædig. Og når jeg først sætter mig noget i hovedet, så skal det fanme også lykkes. Koste hvad det vil.

Sådan har det altid været og jeg ender som regel også med at opnå det jeg vil, men det kræver dedikation ;0) Og så har det krævet motivation for at kæmpe for det, og den har jeg løbende skubbet til i perioden for at holde den oppe.
De små fif til motivation, vil jeg lave en række indlæg om, som løbende vil komme dryssende her på bloggen. Men vigtigst af alt, er at man selv finder ud af hvad der motivere en til et vægttab. Ligesom det er vigtigt at man er i balance med sig selv og ikke har et alt for højt stressniveau.

motivation

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Julius #8 // Mallow & Cost:Bart