Hmmm..... Det der med vægten og vejen mod et sundere liv

Knæk Cancer – Stå sammen

Sponsoreret

Indlægget indeholder affiliate links.

Knæk CancerDen officielle Knæk Cancer t-shirt – Køb den LIGE her og støt med 100 kr.

T-shirten står i skærende kontrast til halskæden jeg altid bærer om min hals, som jeg har båret de sidste 14 år siden min søster døede med den på <3 Jeg tager den ALDRIG af! – altså halskæden :0)

 

Støt ved køb af Knæk Cancer t-shirten

Er der noget der ligger mit hjerte nær, så er det Knæk Cancer og i det hele taget at gøre hvad jeg kan for at forhindrer at INGEN skal opleve det jeg selv har været igennem med kræft tæt på. Jeg vil ikke ønske det for min aller værste fjende (selvom jeg ikke lige ser jeg har en sådan – but you get the point).

Derfor er var jeg heller ikke et sekund i tvivl, da pigerne på kontoret spurgte om jeg ikke nok ville skrive om Knæk Cancer t-shirten som vi sælger på boozt.com, og donerer 100 kr. pr. solgt t-shirt til kampagnen.

Der er ingen tvivl om at Knæk Cancer kampagnen gør en kæmpe forskel, og virkelig yder til forskningen af kræft og hvordan vi forhåbentlig i fremtiden kan kurere den f………. sygdom som den så vitterlig er.
Men den her tid på året hvor kampagnen kører, må jeg også indrømme at jeg ofte selv er nødt til at lukke af for de mange forfærdelige historier der findes derude. Det påvirker mig simpelthen så voldsomt, og hvor ville jeg ønske at vi idag, her 14 år efter jeg mistede min elskede søster til sygdommen, var kommet det videre.
Det er vi faktisk i virkeligheden også, men vidste i at hver tredje dansker rammes af kræft? Det er skræmmende mange og heldigvis helbredes halvdelen.

Som pårørende der har haft kræft så tæt inde på livet og også mistet, så er jeg så forbandet stolt af at være en del af et firma som i den grad tænker på at involvere sig i kampen mod kræft. Boozt sælger igen i år den officielle Knæk Cancer t-shirt som er designet og produceret i samarbejde med Inwear.

T-shirten koster kun 249 kr. – hvor 100 kr. doneres ubeskåret til Kræftens bekæmpelse og Knæk Cancer kampagnen.
Du kan købe t-shirten LIGE HER – og vigtigere endnu være med til at støtte kampen mod kræft.

NB: T-shirten er en basis t-shirt og dermed en anelse lille i str. Jeg er normalt en str. XL og har Knæk Cancer t-shirten i str. XXL. Jeg har dog ladet mig vide at det primært er de store str. fra L-XXL der er lidt små i det 😉

Af hjertet TAK <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hmmm..... Det der med vægten og vejen mod et sundere liv