Boozt days Op til 25% rabat på sæsonens nye styles

Nyt navn – Pforpernille

Nyt navn - Pforpernille

 

Pforpernille – Nyt navn

Hvis I følger mig på Facebook eller Instagram, så har I måske bemærket at jeg har ændret navn på de 2 kanaler. Så ja, nu er det helt officielt at jeg har valgt at lave et navneskifte på bloggen.
Navneændringerne på Facebook og Instagram er derfor i tråd med at bloggen gennemgår en større forskønnelse lige pt. og også inden længe bliver flyttet på ny URL.

Lige nu arbejder de dygtige mennesker hos OneCleverCode.com på højtryk for at få den nye blog op at køre, og der kommer sikkert også til at være et par dage hvor jeg lige selv skal rette småting til.

Jeg har længe overvejet at ændre navn på bloggen, og det har der været flere grunde til.
Primært er, at jeg igennem det seneste år bl.a. har arbejdet rigtig meget med mig selv og hvad jeg vil kalde for work-life-balance. Hele prioriteringen omkring mit arbejdsliv, min fritid og min familie.
Der er ingen tvivl om at mit jobskifte i en periode var rigtig rigtig hårdt og gjorde at jeg måtte nedprioritere en masse andre ting i mit privatliv, fordi jeg simpelthen var så drænet efter en lang arbejdsdag med nye rutine og nye mennesker omkring mig.
Alle der har skiftet job, ved hvor hårdt det er i en periode når man skal ind i de nye rutiner.

Jeg har ikke et sekund fortrudt mit skifte og jeg er hamrende, sindsyg glad og helt igennem stolt over at arbejde hos og for Boozt.com. Mit arbejdsliv fylder i det hele taget rigtig meget i mit liv, og jeg deler med glæde ud af min arbejdsglæde og erfaring.
Så lige den del, kommer bestemt til at leve videre her på bloggen stadig.

Alligevel har jeg også haft brug for at min blog er mit frirum, hvor det gamle navn stadig var forbundet med mit arbejdsliv og min karriere. Det nye navn skulle derfor gerne åbne op for at jeg kan bidrage indenfor et langt større repertoire end lige netop børnetøj ;0)
Mine egne børn er ved at være et par store knægte, og derfor kommer jeg også til at rykke bloggen ud fra Mommy-blog kategorien. Jeg føler jeg har meget mere at bidrage med og det har jeg tænkt mig at forfølge, uden at det dog kommer til at gå ud over det som også har gjort bloggen til det den er idag.

Jeg vil stadig blogge om mine unger, familielivet generelt, mit arbejde, børnetøj og alt hvad der ellers har været herinde. Men måske du med tiden også vil finde langt flere livsstilsrelaterede emner.

En tredje vigtig detalje var, at det gamle navn udelukkende var dansk og endda med 3 x Ø i navnet. Ikke specielt smart ;0)
Mine statistikker fortæller mig, at jeg har flere og flere der læser med fra andre lande end lige DK, og derfor var det vigtigt for mig at finde et navn som alle kunne stave til og som måske endda betød det samme på de fleste sprog.

Så nu håber jeg bare at de fleste af jer vil følge med i den nye rejse – så meget kommer der faktisk ikke til at ændres ;0)
Følger I mig på Instagram, Facebook eller via BlogLovin’ så skal I ikke foretage jer noget, det hele bliver helt automatisk ændret inden længe.

 

Tusind tak fordi I læser med <3

 

 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @pforpernille.dk
Copyright Pforpernille ? All rights reserved

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boozt days Op til 25% rabat på sæsonens nye styles